Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexkapcsolatot kerestek csak, akkor milyen szempontok alapján keresitek?
izgató és buja legyen
legyen nyitott
és
egyezzenek a vágyak és lehetőségek
Intelligencia, jó humor!
Első kell, hogy helyén tudja kezelni a dolgot és tudja mi a diszkréció, valamint kell a beszélgetésekhez. A masodik a kellemes időtölteshez.
Több minden kell hozzá persze, de talán ez a TOP2 nálam:) 35/F
Úgy gondolom,hogy eddig csak pasik írtak, bár persze, inkább pasik keresnek szexkapcsolatot mint nők.
Nekem egy ilyen kapcsolatom volt (nő vagyok), és nem kerestem, Ő keresett, én meg belementem.
Nem vagyok rá alkalmas, erre rájöttem, de azt le tudom írni,hogy m volt ami miatt nem tudtam ellenállni.
A srác külsőre tökéletes, intelligens, rögtön éreztem,hogy megbízhatok benne, és alkalmazkodott hozzám időben is. Az első együttléttől tökéletes volt Vele a szex, figyelmes volt.
Biztos furcsa, de számomra fontosabb volt,hogy tökéletes legyen mindenben mintha párkapcsolatra kerestem volna társat. Ott azért kötünk kompromisszumokat, itt nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!