Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nincs nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nincs nagy tapasztalatom van 28 évesen?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok férfivel volt dolgom, és az se tartott sokáig. 2 emberrel szexeltem csak. Viszont tudom, hogy másoknak milyen nagy tapasztalatuk van, valakinek már gyereke is van ennyi évesen, vagy házas. A legtöbb férfi már foglalt, vagy van nagy tapasztalata más nőkkel, akikkel én sose vehetem fel a versenyt. Tehát nagyon le vagyok maradva más hasonló korúaktól. Nekem még soha életemben nem voltak nagy élményeim egy férfival sem.
2020. jún. 5. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj és szerezz tapasztalatot
2020. jún. 5. 20:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Én úgy szeretnék ismerkedni, ha már abból majd kapcsolat lenne, mert nem kicsit unom, hogy csak csalódok.
2020. jún. 5. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Te az a tipikus csaj lehetsz, akinek ha összejön valaki rácsimpaszkodik és nem engedné el soha többet, mert félsz, hogy kifutsz az időből stb. Vedd lazábban a dolgokat nem kell egyből komolyba gondolkodni, persze nem is azt mondom, hogy dugasd magad fűvel-fával, de lazábban venni a dolgokat.
2020. jún. 5. 20:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Attól nagy félek, hogy kifutok az időből, de sose akaszkodtam senkire.
2020. jún. 5. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

"Én úgy szeretnék ismerkedni, ha már abból majd kapcsolat lenne"

Sajnos ez nem így működik... Sok emberrel kell ismkerkedni ahhoz, hogy találj hozzád illőt. Ebből következik, hogy sok olyan ismerkedés lesz amiből nem lesz kapcsolat. :D

2020. jún. 5. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"nincs nagy tapasztalatom van"

Ahogy elnézem, a fogalmazásban sem vagy nagymester.

2020. jún. 5. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6: fogalmazásgátlót szed biztos.
2020. jún. 5. 21:19
 8/12 Barnabas333 ***** válasza:
84%

Ne csináld már sok nő 33-38 évesen találja meg az igazit és előtte csak 1-2 férfival voltak.

Persze tudom ez egyre kevésbé igaz már ebben a pörgő, rohanós világban. 42F

Én adnék neked nagy élményt, de foglalt vagyok :-)

2020. jún. 5. 21:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb férfi már foglalt, vagy van nagy tapasztalata más nőkkel, akikkel én sose vehetem fel a versenyt."

Miért akarod ezekkel a féfiakkal felvenni a versenyt?

A párkapcsolat nem verseny.

Hidd el, nem befolyásolja a szex minőségét a partnerek száma!

2020. jún. 5. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmiről nem vagy le maradva, ismerkedj barátkoz, picit legyél nyitottabb, élvezd a férfiak figyelmét, és akkor könnyebb lesz, ha rövid távú lesz ne a feladás legyen a következő lépés, fogd fel úgy hogy tapasztalat szerzés.
2020. jún. 6. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!