Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartanak szánalmas gyökérnek minden 25 éves és afeletti szűz srácot? (Én nem vagyok szűz, de nagyon érdekelnek a válaszok.)
Én nem tartom őket gyökérnek. Bármi miatt alakulhatott így az élete.
Mondjuk ha azért szűz, illetve azért nem volt tartósabb kapcsolata még nővel, mert valamilyen személyiségbeli problémája van, az ugyanúgy probléma lesz később is, mint ahogyan probléma volt 15-től 25 éves koráig, tehát ez gondolom nem vigasz. A kérdés alapvetően nem az, hogy szűz-e a srác, hanem hogy miért. Van különbség ugyanis aközött, hogy valaki az igazi nagy szerelemre vár és aközött, hogy bepróbálkozik minden szembejövő nőneműnél, de olyan prosztó stílusa van, hogy a nőnemű patkányoknak is elmegy a kedve tőle.
Nem azzal van a baj, hogy valaki szűz, inkább az a probléma, ha valaki szűzként identifikálja magát. A szüzesség nem a személyiség része, csak annyit jelent, hogy nem szexelt még. Na és? Szexel egyet és már nem lesz az.
Nincs ebbe semmi rossz! Túlságosan központi téma ez. Nem lóverseny! Nincs abba semmi, ha valakinek 25 év felett sikerül átesnie a tűzkeresztségen. Az a fontos, hogy majd szeressék egymást, szeretetteljes kapcsolatban éljenek.
Mert a legtöbb ilyen tipusú srac is szánalmas lúzerként tekint magára. Ha valaki egy szemeteszsákkal azonosítja magát én miért kezdjek el benne kincskeresőzni?
4es elég jól leírta.
Ezek a srácok az identitásuk központi elemévé emelik, hogy szüzek, és hogy jaj ez milyen rossz nekik... Hát tudod mit? Ha semmi értelmeset nem talál az életben ezen kívül, akkor legyen csak rossz neki. Senkinek nincs ideje minden jöttment szerencsétlen balféken segíteni, pláne ha a problémája olyan amit neki kell megoldani, mert más nem tudja helyette.
Sok ilyen srác az első alkalom után is olyan balfék marad, olyan alapvető személyiségi problémákkal amiből inkább senki nem kér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!