Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itélik el ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el ha egy pasi rosszlányokhoz jár mert nem kap meg otthon mindent,és miért nem ciki ha egy nő szeretőhöz jár ez miatt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 15:21
1 2
 1/11 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Szerintem nőnek és férfinak is gáz, ha egy közös megegyezés alapján monogám jellegű kapcsolatban a partner tudta nélkül tart szeretőt vagy jár "rosszlányokhoz".
2020. máj. 29. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

Másik kedvencem:

Ha férj megcsal, akkor a férj a hibás.

Ha a feleség megcsal, akkor a férj a hibás.

2020. máj. 29. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Te honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Itt is mindenki szidja a házasságtörőket, nemtől függetlenül.
2020. máj. 29. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Felénk mindenképpen gáz, ha valaki félredug. Mindegy hogy férfi vagy nő. Ebben a kérdéskörben nincs pardon. :D
2020. máj. 29. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
En mindenesetben elitelem a felrekacsingatast
2020. máj. 29. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Mi az amit nem kap meg? Az analt? Hát anélkül ki lehet azért bírni, főleg ha szeretünk valakit, ezek kifogások csak. Az újdonság miatt mennek félre a legtöbben. Ha nem kapna enni otthon akkor megértem hogy étteremben eszik inkább.

A kapcsolat kezdetekor nem derültek ki ezek az eltérések?

2020. máj. 29. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Van hogy csak nyugalmat akar.
2020. máj. 29. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nyugalmat? Ezt a kifogást még nem hallottam.

Vagyis a hisztis feleség elől egyenesen a rosszlányokhoz menekül mert egy kis nyugalmat akar. XD

hát ez nem semmi.

Menj ügyvédnek vagy politikusnak. :)

2020. máj. 29. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Ezért kell egyedülállónak lenni, akkor megy az ember prostizni, amikor akar. Senki felé nem kell elszámolnia, hogy merre, kinél járt. Felnéz arra a bizonyos oldalra, kiválasztja a hölgyet, lebeszélik a randit, elkészül, elmegy, jól érzi magát, tiszta sor. Párkapcsolat: Eleinte minden nagyon jó, aztán vagy a férfi vagy a nő, legtöbbször a nő bekattan, aztán keresi a lehetőséget, hogy mibe lehetne belekötni, milyen apró sz.rságból lehet egy veszekedést generálni. Na, az ilyesmi épeszű embernek annyira hiányzik, mint mókusnak az erdőtűz.
2020. máj. 29. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

9: pont ma jutott eszembe az amit írtál és írtam be hogy nyugalmat akar.

Reggel volt otthon vagyok lányom laptopja az ölemben és dolgozom. Feleségem gondolom azt hitte hogy játszom (bár nem játszom de néha programozgatok ami nekem játék mert nem ez a szakmám) és nem figyelek rá. Mérgében rávágta a kezemre a laptop fedelet.

A kijelző ezt nem élte túl, lányom kérdi mi van a laptoppal. Mire mondom neki anyu széttörte.

Erre orditas indul hogy én voltam a hibás mert amikor ő erovel raut a laptop fedelere és így csapja le akkor én miért tartom a kezem a billentyűzet felett.

Végülis igaza van, megdönthetetlen érv, sőt én fokoznam a helyében egyáltalán miért van kezem. Eszembe is jutott ha nem lenne ez a rosszcsont kiscsaj itt én bizony egyedül élnek és inkább néha nőt berelek. Olcsóbb , és nyugodtabb, nameg lehet valtozatos is :)

Ugyanitt széttört kijelzős laptop ingyen elvihető :)

2020. máj. 29. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!