Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz hogy nők 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz hogy nők 30 évesen nehezebben találnak párt mint 18-23 évesen?

Figyelt kérdés

Interneten sokszor olvasni hogy 30 felett egyre nehezebb sőt már 25 éves kortól elkezdenek romlani az esélyek.

Nem tudom hogy ez incel szöveg vagy valóban így van, elsősorban nők véleményére lennék kiváncsi.

2020. máj. 29. 14:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

Ostoba vagy, kérdező. Mindenki a maga bőrén tapasztalja, mit hoz az élet. Én az ellenkezőjét tapasztalom, tehát számomra nem igaz.

Ha te azt tapasztalod, hogy harminc fölött ragadnak rád a tini csajok, akkor örülj neki. De gyanítom, hogy nem ezt tapasztalod, mert akkor nem járnál ide hülyeségeket irkálni. És semmilyen cikkek olvasásától nem lesz csajod.

2020. máj. 29. 17:02
 22/30 anonim ***** válasza:
91%

"Amúgy nem értem, hogy mi a célja ezeknek a kérdéseknek. Mármint értem, le akarod építeni a 30 felettiek önbizalmát,"

Nem, nem a 30 felettiek önbizalmának a leépítése a cél, az csak egy mellékes dolog. A fő cél, hogy a fiatal lányokra nyomást gyakoroljanak, hogy jobban járnak, ha már most összejönnek valami lúzerrel, pl. velük, amíg tehetik. SZánalom!

2020. máj. 29. 17:10
 23/30 A kérdező kommentje:

Nem értem miért láttok bele olyat ami nincs benne a kérdésben.

Egyébként én férfi vagyok és pont 30, számomra nehezebb mint fiatalon sokakkal ellentétben.

Fiatalon jó képünek számítottam és lányok teljesen odáig voltak értem, mostanra meg már nem vagyok az és sokkal nehezebb párt találni, pedig elméletben az internetes irások alapján most kellene 'csúcson lennem'

2020. máj. 29. 18:01
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Akkor hiába idézgeted ezeket a cikkeket és hiába követelsz ezeknél hitelesebb forrásokat. Az élet a leghitelesebb forrás. Amit tapasztalsz.
2020. máj. 29. 18:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

23.

Férfiként hogy a csúcson legyél, ahhoz meg kell dolgozni és le kell fektetni az alapokat huszonévesen.

Akkor lennél most a csúcson férfiként, ha huszonévesen tanultál volna, majd karrierbe kezdtél volna, aminek mostanra már látszana az eredménye. Akkor lennél a csúcson, ha néhány éve elkezdesz edzőterembe járni kitartóan, aminek mostanra már látszana az eredménye. Akkor lennél a csúcson, ha néhány éve elkezdesz intenzíven, aktívan csajozni (a való életben, nem a neten) és mostanra egész sok tapasztalatot összeszedsz. Ugyanígy ha néhány éve olvasol arról, hogyan kell az emberekkel bánni, hogyan kell ügyesebben kommunikálni, stb-stb. A befektetett munka az, ami sok év múlva megtérül és meghozza a gyümölcsét. Férfiként így lehet a csúcson lenni harmincasként. Nem a semmiből.

2020. máj. 29. 18:14
 26/30 A kérdező kommentje:
Értem így nem lep meg, sosem jártam edzőterembe/nem edzettem/edzek és nem vagyok társasági ember, karrier szempontjából épphogy súrolom az átlagot.
2020. máj. 29. 18:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

18-23 éves korban sem feltétlenül jobb. Én 23 vagyok, a baráti köröm nagy része is ebbe a korosztályba tartozik, és azt látom, hogy az az általános, hogy mindenki tanul, dolgozik, karriert épít, próbálja megtalálni magát, próbál élni az olyan különféle egyszeri lehetőslgekkel, mint csereprogramok, külföldi nyári munkák, egyetemi szereplések stb., és ez gyakorlatilag olyan igénybevevő, hogy a párkeresés már nem annyira fér bele. A legtöbb lány ismerősöm komoly kapcsolatot szeretne, viszont a legtöbb fiú ismerősöm ebben a korosztályban még baromi komolytalan, és még szinte gyerek, úgyhogy ez is egy nehezítő tényező (van közöttük, akinek az idősebb korosztály abszolút nem játszik). Attól is függ, milyen szakra jár az ember, mert nem mindegy, hogy 10 lányra jut 1 pasi, vagy 1 lányra 10 pasi...

Igazából tényleg ahány ház, annyi szokás. Van, aki még gimiben vagy egyetemen találja meg a párját, de a legtöbb ismerősömnek, aki már házas, és úgy látszik is rajtuk, hogy együtt fognak maradni, valahogy 25-29 között találkoztak. Megjegyzem, hogy ezek az én ismerőseim, másnak még lehet más tapasztalata. Nagyon függ a körülményektől (pl. hány emberrel dolgozol együtt, mekkora a baráti társaságod), a személyiségedtől (pl. mennyire vagy visszahúzódó), a párkapcsolati elvárásaidtól (mert ha komolyat keresel, akkor azt nyilván nehezebben találsz).

2020. máj. 29. 19:54
 28/30 anonim ***** válasza:

27.

Van akinek még 5 év korkülönbség sem fér bele?

2020. máj. 29. 20:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez sem stimmel, nyilván férfi vagy, de miért a nőkről kérdezel akkor? Ha a te életed nehezebb, akkor miért nem a férfiak, vagy még inkább a saját vonzerődön dolgozol?
2020. máj. 29. 22:21
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 25 éves koromig nem volt senkim. 29 voltam, amikor a leendő férjemmel megismerkedtem.

Nekem sokkal nehezebb volt korábban.

2020. máj. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!