Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz hogy nők 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz hogy nők 30 évesen nehezebben találnak párt mint 18-23 évesen?

Figyelt kérdés

Interneten sokszor olvasni hogy 30 felett egyre nehezebb sőt már 25 éves kortól elkezdenek romlani az esélyek.

Nem tudom hogy ez incel szöveg vagy valóban így van, elsősorban nők véleményére lennék kiváncsi.

2020. máj. 29. 14:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
Igaz. Ha lány vagyok, akkor szépnek és "jónak" kell lennem a célközönségem szemében. Jó lehetek bármikor, ugyan annyi energiabefektetéssel, ugyan olyan szép, mint 20 évesen már vagy nem leszek vagy nagyobb energiabefektetéssel leszek már 30 évesen, így nehezebb párt találnom. Párt, nem pedig qrópajtit. Qrópajtit meglehetősen könnyen találni ebben a korosztájban.
2020. máj. 29. 15:51
 12/30 A kérdező kommentje:
11-es Igen pontosan erről szól a kérdésem,nem szex partnerről.
2020. máj. 29. 16:16
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nőként 35 körül volt a legkönnyebb,de tudom hogy ez nem általános egyik nemnél sem.
2020. máj. 29. 16:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem okozott gondot 30 felett sem, sőt most hogy már harmincas éveim közepén vagyok, igencsak tapadnak rám.

Szerintem ez végképp nem attól függ, hogy ki hány éves.

2020. máj. 29. 16:28
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy nem értem, hogy mi a célja ezeknek a kérdéseknek. Mármint értem, le akarod építeni a 30 felettiek önbizalmát, hogy adjanak pinát, ez eddig világos... de nem gondolod, hogy ez fordítva sül el? Ha 30 felett vagyok, és azt mondják nekem, 30 felett már szar vagyok, és csak a nyomiknak kellek, akkor inkább egyedül maradok, minthogy beérjem mondjuk veled.
2020. máj. 29. 16:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Személy szerint kiváncsi vagyok, mert az internetet mostanság megnyitva a youtube is dobálja fel a videókat, meg a redditen a redpillen is ilyeneket olvasok stb.

Arra vagyok kiváncsi hogy mi a valóság, saját tapasztalatokra, minél több oldalról szeretek tájékozódni.

2020. máj. 29. 16:50
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

Tájékozódni akarsz vs redpill, reddit.

Az igen. Én meg elmegyek a boszorkánymúzeumba orvosnak tanulni.

2020. máj. 29. 16:53
 18/30 A kérdező kommentje:
17-es tudnál hiteles forrást biztosítani ezek helyett?
2020. máj. 29. 16:54
 19/30 anonim ***** válasza:
57%
Ott a google, cica. Nehogy már azzal töltsem a délutánom, hogy neked keresek tanulmányokat, mert lusta vagy.
2020. máj. 29. 17:00
 20/30 anonim ***** válasza:
69%

Azt áruld már el nekem, hogy ha kiderül, hogy ez igaz, vagy nem, akkor mi lesz?

Ez az információ az életed előrehaladásában mit segít?

2020. máj. 29. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!