Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat utan szakitaskot meddig erzitek jol magatok szinglikent?
Figyelt kérdés
Itt nem a szakitas fajdalmara gondolok hanem h egy hosszu kapcsi utan nyilvan kicsit jo egyedul lenni, baratokkal stb. de mikor kezditek azt erezni h nem akartok mar egyedul lenni?
Tudom valtozo de 🤷🏽♀️
2020. máj. 25. 19:58
1/9 anonim válasza:
Remélem még sokáig jól fogom érezni magamat egyedül.
Most magamra koncentrálok, imádom hogy újra önmagam lehetek😌
2/9 anonim válasza:
Lassan 1 hónapja szakítottam a pasimmal, már azt érzem, hogy szeretnék elkezdeni ismerkedni :)
3/9 anonim válasza:
Én semeddig nem éreztem jól magamat amikor a barátommal szakítottunk. Szerencsére rá fél évre össze is jöttünk újra. L
4/9 anonim válasza:
Bármeddig. Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a tavaszt vagy a nyarat szeretem. Teljesen mindegy, mindegyiknek más a varázsa.
5/9 anonim válasza:
Ameddig szembe nem jön egy érdekes ember. Sosem az van, hogy élek szingliként, aztán egyszer csak megunom és "na akkor most keressünk palit". Halálom napjáig szuperül ellenék egyedül, de ha random megismerek valakit aki felkelti az érdeklődésem akkor lesz ami lesz.
7/9 anonim válasza:
Nem olyan hosszú "kapcsolat" után több mint 6 éve vagyok egyedül. Már rég nem akarok, de ez van.
8/9 anonim válasza:
8 éves kapcsolat utàn 4,5éve vagyok egyedül. Nem akarok kapcsolatot
9/9 anonim válasza:
Amíg azt nem érzem, hogy VELE akarok lenni. Szóval, amikor van tárgya. Csak úgy, hogy legyen valaki, olyan sosincs. Én rendben vagyok magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!