Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szakításkor azt mondta, hogy nem velem van a probléma, egyszerűen csak nem érzi magát késznek egy kapcsolatra?
Ezt.
Az már más kerdés hogy lehet valaki más miatt, lehet csak szimplán sajat maga miatt. Ne komplikáld túl.
na most ha szakítás volt, volt előtte kapcsolat, akkor az elején késznek érezte magát?...most meg nem?!...elég kamunak tűnik nekem ez, csak nincs gerince elmondani, hogy nem akar téged vagy nem téged akar...előtted az élet.
Ha nem őszinte hozzád ne is foglalkozz vele
37/n
Nem akar veled lenni.
Ugyanaz mint a te túl jó vagy hozzám még hasonlóak
egyébként akkora idióta aki ilyeneket mond. én már ezeken komolyan csak nevetek. exem is ezt mondta (többek közt), majd alig egy hónapra rá lett új kapcsolata, két hónapja se voltak együtt és már vele élt.:D
nem értem miért nem lehet őszintének lenni. nem szeretném veled tovább folytatni a kapcsolatot, mert nem érzem azt,amit kéne. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!