Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookról le szoktátok törölni szakításkor a képeket? Csak akkor ha ti mondtátok ki a végét?
Nekem alapból nincs tele a facebook oldalam képekkel, de azt a 3-4 közös képet szakításkor az összes exemnél leszedtem.
Igazából, eddig mindig én szakítottam, de, ha velem szakítottak volna is, így járnék el.
1-2 fontosabb, szebb emléket idézöt megtartottam, de azokat nem a face-en tàrolom.
Én is törölni szoktam.. lehet valahol szép emlékek, viszont sok helyen fájóak is tudnak lenni.
Minek tartsak a facemen egy olyan emberről képet, aki egyáltalán nem lesz már az életem része a későbbiekben?
Ez sok esetben csak megtévesztene másokat, aminek nincs semmi értelme szerintem.
Én töröltem még másnap.
Szerintem aki nem törli, az még visszavárja a másikat valamilyen szinten
Egyik exem szintén ilyen. De ismerek pasiba is ilyent, hogy az ilyen ölelkezős képet, vagy olyant, ahol csókolóztak, nem törölte ki. (Exemnek az exe).
De mondom, exem is hasonló volt. Nem nagyon törölte ki a képeket. Max azok nincsenek már meg neki, amik velem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!