Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookról le szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookról le szoktátok törölni szakításkor a képeket? Csak akkor ha ti mondtátok ki a végét?

Figyelt kérdés
Egy ismerős párnál az egyik tag törölte csak ki a közös képeket. Ez mennyire jellemző? Ti ki szoktátok törölni? Akkor ha ti szakítottatok vagy ha veletek szakítottak?

2018. okt. 10. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból nincs tele a facebook oldalam képekkel, de azt a 3-4 közös képet szakításkor az összes exemnél leszedtem.

Igazából, eddig mindig én szakítottam, de, ha velem szakítottak volna is, így járnék el.

1-2 fontosabb, szebb emléket idézöt megtartottam, de azokat nem a face-en tàrolom.

2018. okt. 10. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is törölni szoktam.. lehet valahol szép emlékek, viszont sok helyen fájóak is tudnak lenni.

Minek tartsak a facemen egy olyan emberről képet, aki egyáltalán nem lesz már az életem része a későbbiekben?

Ez sok esetben csak megtévesztene másokat, aminek nincs semmi értelme szerintem.

2018. okt. 11. 02:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem törlöm, de ha pl a profilképem vagy borítóképem a pasira utal/közös akkor azt cserelem. Több képet is ki szoktam tenni, nincs energiám törölgetni őket.
2018. okt. 11. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én töröltem még másnap.

Szerintem aki nem törli, az még visszavárja a másikat valamilyen szinten

2018. okt. 11. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak 1 képet nem töröltem, aminek a hátterében ott ül az exem (egy bulin készült), de tulajdonképpen ha valaki nem tudja, hogy az exem volt, hiheti, hogy egy ismeretlen fickó. Párom törölte a képeiket, de az ő exe nem, nála sok év után is vannak fent közös, régi képek (ilyen ölelgetősek). Nem tudom ennek mi értelme, de szerintem az a nő nem is normális.
2018. okt. 11. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyik exem szintén ilyen. De ismerek pasiba is ilyent, hogy az ilyen ölelkezős képet, vagy olyant, ahol csókolóztak, nem törölte ki. (Exemnek az exe).

De mondom, exem is hasonló volt. Nem nagyon törölte ki a képeket. Max azok nincsenek már meg neki, amik velem voltak.

2018. okt. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!