Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket visszautasítottam, miért tiltanak le teljesen facebookról? N
Ősszel volt egy férfi aki elkezdett velem ismerkedni a munkahelyemen. Normàlisan megmondtam neki hogy nem akarok tőle semmit mert baràtom van. Erre úgy letiltott hogy ha keresőbe beírom a nevét akkor ki sem hozza őt.
2 éve nyàron leszólított egy férfi az utcàn. Kb egy évig irogatott nekem, nem akartam tőle semmit, de nem fogta fel. Szeptemberben beszéltünk utoljàra. Ma észrevettem hogy ő is teljesen letiltott engem.
Ebben mi a logika? Nem elég csak törölni ilyen esetben az ismerősök közül a màsikat? Én nem szoktam zaklatni senkit. Plusz soha nem osztottam meg semmit facebookon, képem sincs, úgyhogy szerintem kicsit túlzàs ez a teljes tiltàs. Ti mit gondoltok? Vagy ilyen dühösek ràm?
Még mindig jobb mint amikor a visszautasítást úgy jelzi neked egy lány, hogy szó nélkül letilt egy beszélgetés közben.
Azért tiltottak le mert látni sem akarnak, sem pedig rád keresni. Jobb ez nekik is így, neked meg úgyis mindegy.
Ha csak simàn töröl az ismerősei közül, akkor sem làtja a "fejemet".
Én is törlöm ilyen esetben a màsikat de nem tiltom le teljesen.
De így ők sem tudnak rád keresni, nincs az az érzés a fejükben, hogy néha-néha csekkolgassanak, hogy együtt vagy-e még a barátoddal.
Meg, ha valami csoda folytán te akarnál rájuk írni akkor sem éreznék tőle jobban magukat mert akkor eleve nem utasítottad volna vissza őket.
Ilyen esetben ez a leglogikusabb dolog. Nem lett köztetek semmi, barátkozni/ismerkedni nem akarnak, hiszen semmi értelme egyoldalúan tenni, azt sem akarják, hogy te írj nekik. Nem jött be, mennek a következő nekik tetsző nőhöz ismerkedni.
Az én adatlapomon nincs mit csekkolni mert nincs kirakva hogy kapcsolatban vagyok,képeim sincsenek fent. Abszolút csak kapcsolattartás céljából vagyok fent..
De van igazság az írásodban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!