Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket visszautasítottam, miért tiltanak le teljesen facebookról? N
Ősszel volt egy férfi aki elkezdett velem ismerkedni a munkahelyemen. Normàlisan megmondtam neki hogy nem akarok tőle semmit mert baràtom van. Erre úgy letiltott hogy ha keresőbe beírom a nevét akkor ki sem hozza őt.
2 éve nyàron leszólított egy férfi az utcàn. Kb egy évig irogatott nekem, nem akartam tőle semmit, de nem fogta fel. Szeptemberben beszéltünk utoljàra. Ma észrevettem hogy ő is teljesen letiltott engem.
Ebben mi a logika? Nem elég csak törölni ilyen esetben az ismerősök közül a màsikat? Én nem szoktam zaklatni senkit. Plusz soha nem osztottam meg semmit facebookon, képem sincs, úgyhogy szerintem kicsit túlzàs ez a teljes tiltàs. Ti mit gondoltok? Vagy ilyen dühösek ràm?
Nem szeretem addig felvenni FB-ra a nőt, amíg csak ilyen ismerkedős/randizós fázisban vagyunk, főleg azért, mert ha kiderül, hogy nem leszünk egy pár, akkor jön a letiltás, törlés, vagy a kínos egymás bámulása.
Ennek ellenére van 1-2 nő mindig, aki ragaszkodik ehhez (gondolom a kamu ellen akarnak védekezni, de az ellen szerintem pont nem véd, de mindegy is), többször jártam már úgy, hogy kimondta valamelyikünk, hogy ebben nincs több aztán vagy fent figyel még 2 év múlva is, mikor egy szót nem váltottunk, vagy elkezdte letiltani a posztjait, így azt láttam utoljára, amit a megismerkedéskor kirakott.
Erre semmi szükségem, szépen kiszedem a barátok közül, ha nem lesz belőle barátság. Nem haragszom rá, nincs vele semmi gond, egyszerűen felesleges évekig nézni egymást, mikor egymáshoz sem szólunk
#17: Amilyen irritáló vagy,én meg sem ismernélek nyugi.
Többieknek köszi a válaszokat!
Érdekes ugye? Kiváltottam benned egy ellenszenvet irányomban, ahogy te is kiváltottál hasonló érzéseket/érzelmeket azoknál akiket elutasítottál. Itt senki nem érzelmek nélküli terminátor, vagy veled kollektív tudattal hasonló értékrendekkel rendelkező életforma.
Csak fogadd el! Nem kell megmagyarázni!
És valaki idehívott okoskodni téged? Szerintem nem.
Minden kérdést szét kell barmolni. Gratula :) Elérted a célod, jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!