Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exetek le van tiltva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exetek le van tiltva facebookról és egyéb helyekről?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, ne válaszoljatok.
2017. dec. 12. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Amikor szakítottunk ő letiltott/törölte magát facebookról, nem tudom. Sokáig nem is kerestem utána. Aztán egyszer kíváncsiságból rákerestem és megtaláltam a profilját. Akkor én letiltottam, mert nem akarom, hogy azt nézze, mi van velem, vagy hogy bármit is tudjon rólam. Ok nélkül nagyon csúnya módon szakított velem, nem akarom, hogy lássa a képeim.
2017. dec. 12. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Kettő le van, egy nem.

A kettő azért, mert kértem őket, hogy ne írjanak, hogy el tudjam felejteni őket, és nem értették meg.

Az egyik megcsalt, de állítólag megbánta, (nem, később kiderült, hogy nem bánta meg), a másik meg: csak szimplán látszott, hogy nem fog sosem működni, közös megegyezéssel hagytuk abba. Aztán fene mód barátkozni akartak velem. A megcsalós csávóba még akkor totál bele voltam zúgva. Nem tudtam úgy elfelejteni, hogy írogatott folyton. Muszáj volt tiltanom. A másiknál is úgy volt, hogy könnyebb volt elfelejteni így, gyorsabb volt belőle a túljutás. Ez természetes.

2017. dec. 12. 18:38
 3/14 Modeler ***** válasza:
Én letöröltem az ismerőseim közül. Jobb így, végleg lezárni a kapcsolatot, hogy tovább léphessek.
2017. dec. 12. 18:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen, le van. Mert allandoan irkalt es keresett, probalt ravenni h szakitsak a parommal es fogadjam vissza. Szimplan rauntam a dologra.
2017. dec. 12. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen, meg az összes olyan ember aki a környezetében van (családtagjai, barátnői, kollégái). Ne nézegesse hogy mi van velem. Úgyis csak ironizálni tudna rajta, nem szeretnék beszédtémát adni a jóindulatú beszélgetéseikhez.

Ugyanígy én sem akarom látni hogy milyen pózolós - "férfiak keressetekmárfelnemlátjátokhogy szegénytárstalanegyedülálló de talpig igazi nő vagyok" képeket rak ki magáról, és arra hányan csorgatják a nyálukat.

Nem. Szóval, semmi közünk egymáshoz, nem tudnánk egymáshoz pozitívan állni, ezért ne is mérgezzük magunkat és egymást. Legyünk láthatatlanok egymás számára, az a legjobb.

41f

2017. dec. 12. 18:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen, törlve vannak az ismerősök közül és van aki le van tiltva.

A cége azt jelenti hogy semmilyen kapcsolat nem marad meg, nálam nem működik a "maradjunk barátok" szisztéma. Eddig mindig összebujás lett a vége, aztán megint szakítás, szóval így egyszerübb a dolog.

Van akit azért tiltottam le mert nem értette meg hogy vége és próbálkozott.

2017. dec. 12. 19:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Aham, az a 2-3 rövid meg a komolyabb is. Semmi haszna nincs ha vájkálunk egymás életében, így elengedtük egymást, kész.

Mondjuk van egy adag exem még FB előttről :D

Több exem próbálkozott más médiumon (mail, insta), de lekoptattam ott is őket. Egy régi exem, akivel 15 éve mentünk szét kölyökként, pár év múlva bejelölt fészen, hát őt elfogadtam de évente 1x ha váltunk pár szót, meg írunk egymás szülinapjára, az olyan tiniszerelem volt szóval szinte nem is számít :D

2017. dec. 12. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:

1 le van. sőt, az anyja is:D

már másfél éve szakítottam vele, férjhez mentem, gyerekem született, de ő még mindig meg akarta beszélni a "kapcsolatunkat".

a többiek nem, azok normálisak.

2017. dec. 12. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak az egyik, az is azért, mert szakítás után évekig durván zaklatott.
2017. dec. 12. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Nincs, de nem is ismerősöm, nem követem sehol.
2017. dec. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!