Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert blokkolt le facebookrol? (21 lany)
Figyelt kérdés
Ezelott 2 evvel megismerkedtem egy szoke,kekszemu,borostas,jo alkatu fiuval,elso perctol vonzott fzikailag,es en is ot. Csakhogy o a baratom kollegaja volt. Pultos egy klubban. Hosszu ejszakai beszelgetesek utan osszejottunk az autoban,elol,hatul,mellette,oralis,ereztem hogy kivan es hogy szet tudna tepni csak a nezesevel,csodas volt,es o is kov beszelgetesunk alkalmaval azt mondta 26 eve alatt soha nem volt ilyenben resze es barmit megtenne hogy az ove legyek,legalabb 4szer keresett az elmult 2 evben de en elutasitottam mivel ugyanazzal a sraccal jarok (annak ellenere hogy 2 ev utan is beleremegek csak hogy belegondolok mit csi altunk,foleg hogy egy lakonegyedben elunk).Nehany honapja van baratnoje. Megboktem facebookon,kivancsi voltam vajon valaszol e,es leblokkolt.nagyon szeretnek legalabb beszelni vele..2017. máj. 19. 21:08
1/4 anonim válasza:
4szer is keresett az elmúlt 2 évben? Ejha,hát nem vesztegette az idejét :D Amúgy ez milyen,hogy ha a pasi keres,neked barátod van,de neked ő álljon haptákban, hátha egyszer megbököd,mikor uncsi time van?
2/4 anonim válasza:
Ez a hajó már elment, valószínű arról is meglehet a véleménye, hogy a barátod mellett csináltad mindezt vele. Gondolom most van egy jó párkapcsolata, és boldog benne, hagyj neki békét, ne keresd.
26 N
3/4 anonim válasza:
csak én érzek hányingert ettől a kérdéstől?
4/4 anonim válasza:
Te jó isten, mekkora egy gerinctelen, velejéig rohadt, minden f***sszal megvert k***rva vagy, és akkor még finoman fogalmaztam :D
Szerintem igyál meg egy korsó hypót, attól majd megvilágosodsz, és tudni fogod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!