Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam neki? vagy inkább ne?
van egy lány és nagyon szeretem de ő teljesen kivan állandóan meg akar halni meg mondja + minden nap csak sír nagyon sokat és barátok vagyunk..
de mikor azt mondja hogy bárcsak meghalna akkor én gondoltam mondom neki : ne.. aki lesz akkor a feleségem ?
vagy ilyenre mit lehet mondani vagy csinálni ellene ?
és a kezelését ..
felajánljam neki hogy kifizetem vagy valami.. ?(hogyha belemegy hogy elmenjünk )
nem azért.. hogy ..
csak ezzel is szeretnék neki segíteni...
Elmondod neki, szépen, ésszerűen, h ez egy olyan dolog, amin könnyíteni lehetne, amennyiben hajlandó rá. Ha nem egy olyan ember, aki hóbortból szenved, mert élvezi, h törődnek vele, akkor neki is érdeke. Ekkor elmondod, h egy pszichológus ezen könnyen tud segíteni. Jah és fontos, h tudja, h ez nem dilidoki..:D
Sokan emiaztt sem szeretnek menni, mert h ők nem bolondok, és nincs rá szükség.
Vagy menjen el egyszer, és utána eldöntheti, h szeretné-e folytatni, vagy sem, de a kedvedért próbálja meg. Ő is remélhetőleg túlteszi magát, és neked sem kell folyton azon aggódni, h épp hogy van.
Én valahogy így próbálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!