Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Nem tudom hogy mondja el. Vagy inkább nem is mondjam? . Többi lent!
Lehet, hogy hülye vagyok, de én nem értem mit akarsz.
Leírnád részletesebben, hogy most akkor fiú vagy-é vagy lány, kivel voltál együtt, és kinek akarod elmondani, mert nekem nemtiszta.
Bocs, a */L még nem volt kinn akkor..
Szerintem ha nem tartozik rá, akkor ne mondd el neki.. ne kockáztasd meg, hogy oda a barátság. A magánéleted a tied, azzal fekszel le, akivel akarsz.
Szerintem nem lenne abbol semmi baj, ha nem mondod el neki most csak mondjuk idövel mikor megbizol benne annyira, h nem fog erte maskepp tekinteni rad... Egyebkent meg nem is biztos h neki nincsenek titkai elötted ;)
Mondjuk en szemely szerint nem is mondanam el neki... meg a legjobb baratnönek se kell tudnia mindenröl...
Szerintem próbáld meg megbeszélni vele. Először célozgass csak, hogy te más vagy. Ha elfogadja ok, ha olyan válaszok jönnek, hogy nem bírja annyira a melegeket... kezd el védeni őket. És ha már enyhül... kezd el bevezetni hogy szerinted nem olyan rossz... és te is úgyérzed vonzódsz a lányokhoz... olyannyira, hogy van is valaki, akivel alakulnak a dolgok... :)
Aztán kezdheted részletezni...
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!