Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam neki? vagy inkább ne?
van egy lány és nagyon szeretem de ő teljesen kivan állandóan meg akar halni meg mondja + minden nap csak sír nagyon sokat és barátok vagyunk..
de mikor azt mondja hogy bárcsak meghalna akkor én gondoltam mondom neki : ne.. aki lesz akkor a feleségem ?
vagy ilyenre mit lehet mondani vagy csinálni ellene ?
Lelkileg szegényke nem lehet a toppon,jól válaszoltál neki,jó ötlet volt,hogy poénosra" vetted a válaszodat,de szerintem sokkal többet segítenél neki,ha megmondanád neki,ha gondjai vannak,neked nyugodtan elmondhatja,hátha úgy könnyebb lesz az ő kis lelkének :$
23/L
nem poénból mondtam :S
én imádóm őt... és elég sok mindent elmond csak mikor olyanról beszél h meg akar halni nem tudok rá mit mondani.. nagyon
Úgy értettem próbáltad jó kedvre deríteni...a mondatoddal,de szerintem többet érsz vele ha érzi azt,hogy megbízhat benned,kiönti a szívét és nem szorong,nem akar meghalni és stb,egyértelműen lelki problémáim vannak.
Ha valaki nem így gondolja majd javítson ki!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:13...
milyen emo ?.. szánalmas vagy..
egyáltalán nem emo.. te nem tudod elképzelni milyen hatalmas fájdalmat élt át kicsi korába...azért ilyen
Egyetértek a 09:14 el,pszichológus,ha magától nem tudja feldolgozni a traumát vagy bármit,akkor szakemberre van segítsége,előbb háziorvos,elpanaszolja a problémáit,és rendel ki neki egy pszichológust a közelében",én is jártam pszichológushoz anno és segített.
De amit te tehetsz,hogy mellette vagy mindig ha szüksége van rád,ez is sokat segít neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!