Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő is átlagos? Na ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő is átlagos? Na ebbe a csajba már tényleg nem tudtok belekötni!

Figyelt kérdés

Aranyos arc, tökéletes bőr, bomba test. Mintha számítógépes grafika lenne.

[link]

2020. máj. 22. 21:35
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
85%
Tény hogy nagyon szép, de minden második insta lánynak ugyanilyen Kylie Jenner arca van. Mini leszabott orr, hatalmas ajkak. Szóval uncsi. Na a Gigi Hadid ő már egy istennő:) Lányként mondom, és nem irigységből
2020. máj. 23. 09:13
 52/58 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen lányok tipikusan max. 160 centi magasak. És arányiban túl nagy a melle. Arról a tényről pedig ne is beszéljünk, hogy interneten mutogatja magát.

Külső alapján se kéne, de emberként még annyira sem.

U.i.: incel vagyok 😂

2020. máj. 23. 11:38
 53/58 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sem a szája, sem az orra nem természetes. A videóiban semmi egyedi nincs, konkrétan megcsinálja a trendeket és ennyi. Nézem és nem vált ki semmit. Tiktokon ő egy kifejezetten átlagos csaj, de ha az utcán látnám sem nézném meg, nincs benne semmi ami megfog.
2020. máj. 23. 15:04
 54/58 anonim ***** válasza:
0%
Látom a sok bolond,rosszindulattól és irigységtől görcsölő magyar átment innen a videói alá kommentelni,amire már külön videót is csinált.megtennétek,hogy ennek az oldalnak a keretein belül égetitek egymást,mint eddig?thx
2020. máj. 24. 07:05
 55/58 anonim ***** válasza:
91%
Vicces kérdés ez, mindenki rosszindulatról meg irígységről beszél. Nekem inkább az nem világos, hogy miért kell ilyen habzó szájjal görcsölve bemagyaráznotok, hogy 'ennek márpedig tetszenie kell neked, mert ha nem, akkor te biztosan irígy vagy és különben is krumplifőzelék'. Ez inkább, ami szánalmas :D
2020. máj. 24. 09:34
 56/58 anonim ***** válasza:
89%

Én sem írtam olyat sehol hogy csúnya lenne, sőt. Nagyon szép...de nem az esetem, nem fogott meg.. ennyi. A szeme tök szép, meg a bob frizura aranyos, ennyi tetszik.

A többi annyira tucat, és ez az amiért nem tetszik, mert minden isnta lány pont ilyen. Ha lenne valami eredetiség is benne, tetszene.

2020. máj. 24. 09:37
 57/58 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos kérdezőt jelentenem kellett, erre anyázhat nyugodtan :D

#42 és #50 Véleményét aláírom, nem ronda, de megnézném smink nélkül is, ráadásul nekem azért mű, mert semmi természetesség nincs a képeiben, beállított(mű, mesterkélt) képek, ugyanaz az egyenkinézet és smink, feltolt/pushupolt mellek, mint az összes instacicánál. Tizenkettő egy tucat ezekből.

2020. máj. 24. 19:22
 58/58 anonim ***** válasza:
86%
Ez hülye :D
2020. máj. 26. 06:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!