Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is átlagos? Na ebbe a csajba már tényleg nem tudtok belekötni!
Az ilyen lányok tipikusan max. 160 centi magasak. És arányiban túl nagy a melle. Arról a tényről pedig ne is beszéljünk, hogy interneten mutogatja magát.
Külső alapján se kéne, de emberként még annyira sem.
U.i.: incel vagyok 😂
Én sem írtam olyat sehol hogy csúnya lenne, sőt. Nagyon szép...de nem az esetem, nem fogott meg.. ennyi. A szeme tök szép, meg a bob frizura aranyos, ennyi tetszik.
A többi annyira tucat, és ez az amiért nem tetszik, mert minden isnta lány pont ilyen. Ha lenne valami eredetiség is benne, tetszene.
Sajnos kérdezőt jelentenem kellett, erre anyázhat nyugodtan :D
#42 és #50 Véleményét aláírom, nem ronda, de megnézném smink nélkül is, ráadásul nekem azért mű, mert semmi természetesség nincs a képeiben, beállított(mű, mesterkélt) képek, ugyanaz az egyenkinézet és smink, feltolt/pushupolt mellek, mint az összes instacicánál. Tizenkettő egy tucat ezekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!