Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy vékony, feszes, sportos női test mennyire kompenzálja nálatok az átlagos arcot?
Ezt így nem tudom megmondani. Az összkép és a kisugárzás a fontos.
De amúgy mindenképpen érdemes egy szép, formás testre energiát áldozni...
Az átlagos arcot semmi szükség kompenzálni.
Nálam egyébként abszolút ez jön be. A barátnőim mindegyike (még csak nem is átlagos) elég karakteres arccal volt megáldva, nyilván egyiküket sem tartottam csúnyának, de nem az a klasszikus babaarcú nők voltak. Viszont mindegyiküknek szép sportos, feszes teste volt.
Egyébként szerintem ez ízlés függő. Van haverom, aki a babaarcot részesíti előnyben, inkább legyen a nő molett, de igazi tökéletes arccal, szóvla minden típusnak megvan a maga rajongótábora.
"Érdemes egy átlagos arcú nőnek sok energiát fektetni a testébe?"
Fitnesz modell szinten nem érdemes.
Azon a szinten, hogy egészséges legyél, hogy ne okozzon gondot felmenni a 3. emeletre (és nem, nem 20 évesen kérdés ez, hanem 30-35+), hogy ne kapj olyan betegségeket amik az ülő munka és/vagy az elhízás következményei.
Ezek miatt még akkor is érdemes a testeddel foglalkozni, ha pasizás terén nem hoz sikert (de, hoz!)
"Egy vékony, feszes, sportos női test mennyire kompenzálja nálatok az átlagos arcot?"
Simán, a ronda arcot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!