Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is átlagos? Na ebbe a csajba már tényleg nem tudtok belekötni!
2020. máj. 22. 21:35
11/58 anonim válasza:
Szép arca van, ez vitathatatlan. De a smink túl művé teszi. Picit természetesebben biztos gyönyörű. Az alkata nekem kissé fura, de elfogult vagyok. Csinos, de nekem az ennyire vékony végtagok ekkora mellel aránytalannak hat. Kicsit sportosabban, izmosabban arányosabb lenne. Aztán élőben lehet máshogy jönne le.
De így is messze átlagon felüli, csak nem az esetem.
12/58 anonim válasza:
Ezek nem igazi mellek. Nyisd ki a szemed.
De azt hiszem a kérdező plátói szerelembe esett vele.
13/58 A kérdező kommentje:
2020. máj. 22. 21:52
14/58 anonim válasza:
lehet kb 16 éves, nem hiszem, hogy műmelle lenne xD
15/58 anonim válasza:
Vicces ez a kérdező is. Linkel valakit aki szerinte szép, és csodálkozik, ha van , aki szerint nem. Ez olyan, mintha lúzereznéd akinek nem ízlik a kelkáposzta, pedig szerinted az milyen jó. Tudod, az embereknek különböző az izlése.
16/58 A kérdező kommentje:
ha 1-2 ember mondaná akkor ok
de matematikailag lehetetlen, hogy ennyi ember csúnyának találja (valószínűségszámítás, statisztika stb)
ti vagy irigy asszonyok vagytok vagy incelek
bocsika átlátok a szitán...
2020. máj. 22. 21:55
17/58 anonim válasza:
nem műmell ez, push up csodákra képes
18/58 anonim válasza:
Szerintem te valami provokatív troll lehetsz. Senki nem mondta, hogy ronda, csak azt, hogy neki nem tetszik, számára nem szép. Ez nem ugyanaz.
19/58 A kérdező kommentje:
micsoda coming outok 🌈
2020. máj. 22. 21:58
20/58 anonim válasza:
Műanyag nő. Nem csúnya, nem átlag, de nem jön be. Hideg a tekintete és buta, mint a döngölt föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!