Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek kérdésben ti nem féltek átveréstől? Hogy a másik kamuzik arról hogy szeretne-e gyerekeket és hogy hányat. Mindegyik oldalt kérdezem.
Azokat is, akik egyáltalán nem akarnak, azokat is akik 1-et, vagy 2-t, 3-at, stb.
Tehát nem féltek attól, hogy megismerkedtek valakivel, akivel egymásba szerettek, nagyon jó párkapcsolatotok alakul ki. Aztán az ismerkedés elején azért többnyire ez is elhangzik, hogy ki hány gyereket szeretne és kb mikor, kb hány éves korában. Nem az első randin, de néha néhány randi után felmerül beszélgetésben, vagy max pár hét, pár hónap után. A másik erre mond valamit, ami éppen stimmel a te elképzeléseddel. Pl egyikőtök sem akar soha gyereket. Vagy mindketten szeretnétek 3-at és kb három év múlva elkezdve a dolgot.
Aztán együtt vagytok évekig és a másik aztán valamikor bejelenti, hogy meggondolta magát. Ő mégis szeretne, miközben azt beszéltétek meg, hogy nem, vagy ő már nem 3-at szeretne csak 1-et, stb. És olyankor úgy érzitek hogy átvert titeket vagy hazudott nektek (talán már az elejétől kezdve is, mert azt mondta amit hallani akartál). Illetve azt érzitek, hogy ez nektek nagyon fontos dolog az életben és most éveket pazaroltatok egy olyan emberre, aki mégsem segít a korábbi közös álmaitok valóra váltásában. Az időről nem is beszélve, amit valahol elvett tőletek a vele való kapcsolat, ami végül nem fog tudni úgy beteljesedni, ahogy azt korábban megbeszéltétek.
Én egyszer, ha találok valakit akivel el tudom képzelni, akkor bármennyi lehet, rá bízom, akár egy tucat is! Szegények leszünk, de boldogok...
F.
A férfiak IGEN JELENTŐS része nem akar gyereket, főleg nem a másét.
Ha mégis belemennek, annak vagy a pénz az oka (CSOK), vagy fosnak, hogy lelép a nő, ha nem rakja teherbe.
Egy Ford Mustang GT 20 millió.
A KSH szerint, egy gyerek a fogantatástól az első szakmájáig, átlag 20 millióba kerül.
Szerinted minek örülnek jobban a pasik?
Ennek: [link]
Vagy ennek: [link]
Félni nem félek, a barátommal mindketten szeretnénk majd gyerekeket,én egyet vagy kettőt , ő kettőt vagy hármat, lesz ami lesz, átverni biztos nem fog, mert nagyon család centrikus,mindig mondja,hogy várja már,hogy családunk legyen.
Ha feltételezett esetben bejelentené,hogy ő mégsem szeretne, akkor nagyon csalódott és felháborodott lennék, és én is időhúzásnak,átverésnek tekinteném.
23L
#3 Szerencse az, hogy minden férfi Ford Mustanggal jár, akinek nincsen gyereke
xĐ
Én 0 gyereket akarok, ezt 6 éves korom óta tudom. Ha a leendő párom előadja, hogy ő is 0 gyereket akar, majd pár év múlva bejelenti, hogy mégis inkább többet, akkor szakítanék vele. Nem azért, mert biztosan jól becsapott és utálom, hanem mert ha meggondolta magát és tényleg szeretne gyereket, akkor kereshessen magának másik párt, akitől lesz is.
22/L
Ez lemaradt;
Nem haragudnék, csak szomorú lennék nélküle. Nálam a gyerek/házasság korai téma, ha valaki nagyon vágyik rá, én nem húzom az idejét. Ha valaki összejön velem, mert azt hiszi hogy meg tud győzni, az csak a saját idejét rabolja, nem az enyémet.
Nekem kicsit a 6 éves szint amikor valaki betegesen ragaszkodik hozzá, hogy márpedig neki akkor is 3 gyereke lesz 10 év múlva... Ez akkora naív álomvilág, szerintem fel sem fogják, hogy az élet nem így működik vagy mivel jár egy gyerek.
Egyébként meg annyira egyszerű ezt kiszűrni. A párom szintén fejvesztve menekül a kisgyerekesek közeléből, fel tudna néha robbanni amikor valaki sorra elli a nagy büdös semmire egy szar kapcsolatba a gyerekeket. Rengeteget beszélgetünk erről is, meg ehhez kapcsolódó dolgokról amikből teljesen egyértelmű számomra, hogy nincs az az isten, hogy ő gyereket akarjon. Nem csak addig jutott ez a dolog, hogy "Akarsz gyereket? Nem. Oké." Ezeket a témákat sokkal többször, sokkal részletesebben kell körüljárni és akkor nem lesz meglepetés. Ha megfelelően megismeritek egymást akkor egyértelmű ha valaki nem gyerekpotyogtatós személyiség.
Én ezért nem értettem soha, hogy hogy lehet ez valakinek meglepetés. Aztán valahogy mindig kiderül, hogy nulla közöttük a kommunikáció, semmilyen fontos dologról nem beszélgettek x év alatt, csak éltek egymás mellett.
Amúgy meg ennél az "elvett x időt az életedből" dolognál nagyobb baromság nincsen. A normális embernek ezer meg egy célja van amivel halad attól függetlenül is, hogy párkapcsolata van. Dehogy vett el időt az életedből. Már ha nem a céltalan gyerekpotyogtatásra akarod feltenni az életed... Nem muszáj kapcsolatban lenni, el kell engedni ezeket az ezer éves, káros hagyományokat, hogy így meg így KELL élni az életet és ezt meg ezt meg KELL tenni ilyen és ilyen sorrendben. Az életeddel annyiféleképpen tudsz haladni, egy kapcsolat semmit nem fog ebből elvenni ha értelmes céljaid vannak.
Az idő elvételt úgy értem, hogy tudom hogy Gryllus Dorka is 47 évesen szült, de a biológiailag legjobb kor inkább 30 alatt van a gyerekvállalás elkezdéséhez, pláne ha valaki több gyereket is szeretne. (Aztán erre lehet mondani mindig az egyéni ellenpéldákat, de általánosságban beszélek.)
Vagy nemtől függetlenül például valaki szeretne legkésőbb 35 éves koráig gyereket, mert nem akar még 60 évesen is szülői értekezletre járni és úgy gondolja, hogy idősebb korában már nem lenne olyan energikus szülő, mint amilyet egy kisgyerek igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!