Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan frusztráló érzés a számomra, hogy pont én nem kellek senkinek sem?
Figyelt kérdés
Én csak idiótáknak kellenék, szexre, vagy semmire. Egy normálisabb férfi már rég foglalt, vagy nem létezik, vagy csak én nem érdemlem meg. Mindent megteszek magamért, már a külsőmön is sokat javítottam, és mégis sokszor a kövérebb nőknek sikerük van a pártalálásban. Továbbá jó lenne ha nem kérdezgetnék hogy miért nincs senkim. Persze az egyik volt osztálytársam anyja hogy eltudott dicsekedni azzal, hogy az ő lányát eljegyezték, én nekem meg nincs párom sem.2020. máj. 17. 11:14
11/12 anonim válasza:
Ne mással, hanem magaddal foglalkozz. Nézd végig, mi volt jó, mi volt rossz, ami eddig veled történt, és csinálj máshogyan dolgokat.
12/12 anonim válasza:
#9: VAN! Én is ilyen keretek között járok. Viszont fontos: a pszichológus csak ELINDÍT az úton, amin viszont NEKED, SAJÁT ERŐBŐL kell végigmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!