Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi magányosnak magát?
Figyelt kérdés
L/252020. máj. 16. 18:15
1/8 anonim válasza:
Igen, bár inkább az üres és belül halott jobb kifejezés lenne rám nézve.
2/8 anonim válasza:
Fear of the Dark, te vagy az egyik legpesszimistább válaszoló ezen az oldalon, már olvastam tőled rengeteg hasonló választ.
Szedd össze magad, haver. Egy barátnő kéne neked.
3/8 anonim válasza:
2. Már én is mondtam neki. Egyébként olyan normális. :)
6/8 anonim válasza:
Most lett vége egy 4 és fél éves kapcsolatomnak, de ha elfoglalod magad valamivel (hobbi, vagy amivel nem unatkozol) akkor nem lesz semmi gond :) kitartás, ne gondolj rá.
Üdv
30/F
7/8 anonim válasza:
Nem. Sztem te se kérdező. Sok magányos lánynak írtam, egyik se ír vissza, meg közlik ők nem ismerkednek itt, nem keresnek senkit, de mindig írják a magányos vagyok kérdést... Röhej.
8/8 anonim válasza:
Én is annak érzem magam, pedig van párom és most össze is vagyunk zárva, de egyre jobban tavolodunk el egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!