Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tulajdonítonak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tulajdonítonak a nők ekkora jelentőséget a végzettségnek?

Figyelt kérdés

Befolyásol e valamit párválasztásnál a végzettség?

Nem egyszer halottam már, hogy ez alapján is szelektálnak a nők!

Azért azt tudjuk, hogynem minden esetben függ össze az anyagi háttér és a iskolai végzettség! Ha egy embernek nincs szüksége rá akkor miért isfontos ez?

Vegyünk pl. Engem kb kitörölhetném az éretségivel meg a diplomával ott ahol dolgozom, és szerintem attól, hogy valaki nem járt egyetemet még nem feltétlen hülye! Persze nem tudom, de selytésem azért van, hogy kinézet ide vagy oda, de én ku..rva rosszul indulnák csajozás terén, ha éreznék rá ingert! De nem értem, hogy ha úgyan azt a színvonalat, hátteret tudja nyújtani úgyan az a férfi akkor mit számít egy pecsételt papír?

2020. máj. 15. 20:32
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Ez első sorban munka szempontjából elemzi a dolgot, de ugyanez igaz a társkeresésre is. Tehát hogy a munkaadók/nők milyen asszociációkat társítanak a diplomához. Ami vagy igaz, vagy nem, de attól még ez az igazság, hogy ezeket társítják hozzá, amiket a cikk is ír.

2020. máj. 15. 20:35
 2/49 anonim ***** válasza:
96%

Tudom, hogy ezen az oldalon nem fogják elhinni ezt az állítást, de nem csak a pénz, hanem a közös téma is számít.

Azt tényleg nem értem, hogy egy nyolc általánossal rendelkező nő miért orvos pasival akar összejönni, de az már érthető, ha egy diplomás nő hasonló diplomával rendelkező férfit tud elképzelni maga mellé.

2020. máj. 15. 20:36
 3/49 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy diplomás nő nem nagyon fog tudni miről beszélgetni mondjuk egy építőmunkással. Sokak számára hihetetlen, de nem abból áll egy kapcsolat, hogy a munkája meg a külseje alapján kiválasztasz valakit aztán megy a digidugi. Tudni kell közösen programokat csinálni, közös témák, hobbik stb.
2020. máj. 15. 20:40
 4/49 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%
#3: Egy diplomás nő kedvenc hobbija a túrázás, a kerékpározás, a szabadkézi rajz és a League of Legends. Egy építőiparban dolgozó melós kedvenc hobbija a túrázás, a kerékpározás, a szabadkézi rajz és a World of Warcraft. A fenébe! Hát majdnem talált, süllyedt. Ebből nem lesz kapcsolat...
2020. máj. 15. 20:45
 5/49 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos eddig csak olyan építőmunkással találkoztam, akinek a kedvenc hobbija a kocsmában részegedés a haverokkal. És mielőtt mondanád, hogy diplomások között is van ilyen, igen van,tudom. De nem nagy általánosságban. Nagy általánosságban nagyobb esély van hasonló emberekbe botlani a hasonló munkakörökben és hasonló végzettségűek között.
2020. máj. 15. 20:48
 6/49 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tulajdonitok neki önmagában jelentőséget. Ha értelmes, egy hullámhosszon vagyunk, anyagilag sincs a béka feneke alatt, akkor pont nem érdekel a végzettsége. :)
2020. máj. 15. 20:48
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy igényes diplomás nő nem keresgél az építőipari munkások között. Tudom szép álom lenne, de a valóság nem ez.

Az ilyen kérdéseknél meg ez szokott lenni:

Akiknek nincs diplomája, azok olyan példákkal jönnek, hogy érettségivel, fullos emberi értékekkel rendelkező vállalkozó vagy pizzafutár vs. könyvtárszakos anyuci pénzén 10 év alatt diplomát szerzett lúzer.

A diplomások: fullos plasztikai sebész magánpraxissal, sármos vagy csinos külsővel vs. tróger utcaseprő.

Szerintem meg az a lényeg, hogy olyan kapcsolatod legyen, ahol mindketten elfogadjátok a másikat. Az meg hogy mások mit gondolnak, meg mi megy a nagyvilágban ne is érdekeljen.

2020. máj. 15. 20:52
 8/49 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező, engem nem a pénz érdekel, hanem a műveltség. Példának okáért ezt a kérdést sem tudtad megfelelő helyesírással kiírni.

Ez gáz. Nem érdekel, mennyit keresel és milyen autód van. Azt nem értitek meg, hogy a műveltség hiánya kiütközik mindenben, a világképedben, abban, ahogy véleményt nyilvánítasz, ahonnan tájékozódsz. Hallatszik a beszédeden, a megfogalmazásodon.

Mindenki másra szűr, engedd már meg a diplomás nőknek hogy hasonló társat keressenek maguk mellé.

2020. máj. 15. 21:04
 9/49 anonim ***** válasza:
48%
Évek óta mérnöki diplomám van, dolgozom, mégsincs egy randim sem. Nagyon nem ez számít, legalábbis nem hiszem, hogy bármit számítana. (33/F)
2020. máj. 15. 21:05
 10/49 anonim ***** válasza:
22%

Egyszerű a képlet:

Diploma = pénzes meló + műveltség.

Mondjuk egy IT-s srác mitől lenne művelt, vagy egy filozófus pénzes?

De ezt egy nőnek nem tudod megmagyarázni.

Haverom őr. 24-48-ban tolja. Miért? Mert így van 2 szabadnapja, amikor a hobbijainak élhet. Futás, bicaj, és motorozás. A melóban meg olvashat és készülhet a vizsgáira.

Persze a nők szemében buta őr, így nincs csaja.

2020. máj. 15. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!