Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tulajdonítotok bármi jelentőséget ennek? Kort és nemet légyszi.21L
Tegyük fel ismerkedtek valakivel. Kíváncsiságból rámentek az ismerősei és látjátok, hogy több magamutogatós, közönséges, agyonsminkelt, agyon szerkesztett csaj/pasi ismerőse van, akiknek képeit lájkolgatja.
Foglalkoznátok ezzel, vagy nem érdekelne benneteket?
Elmondom azért az én véleményemet: nem érdekel, hogy megnéz tegyük fel a barátom egy lányt az utcán, nem vagyok féltékeny típus, de felmerül bennem, hogy mit lát a r!b!s, buta nőkben? Mi tetszhet egy férfinak, egy közönségesebb nőn, aki ízléstelen képeket rak fel? Egy dolog, ha valaki felvesz egy dögös ruhát és feldob egy jó kis sminket, de mikor szinte szét van folyva a csaj a képen, a képszerkesztgetés meg durván látszik...hát... Nekem érthetetlen. Röviden: qrvás képeket rak fel.
Tehát az jutott az eszembe, hogy neki ez jön be...akkor mit akar tőlem? Mert én sosem csinálnék ilyen képeket... Egy dolog a mini ruha, de nem mindegy, hogyan viseli egy nő. A két kg. spakli se olyan vonzó...
Saját véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!