Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg örülne ezek után, ha majd megkeresném ?
Figyelt kérdés
Közös barátok révén már régóta ismerjük egymást, de most a srác közeledni kezdett. Elég bonyolult időszakban vagyok és erre hivatkozva többször is (nem is feltétlenül ellene szólóan) elutasítottam. Ezek után úgy váltunk el, hogy megkért, ha esetleg alkalmas lesz, majd kerssem meg.2020. máj. 14. 13:30
1/6 anonim válasza:
Elég ha nincs ló jó a szamár is megoldás...
2/6 anonim válasza:
Igen, a férfiak ilyen egyszerűen működnek: Azt mondják, amit gondolnak.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy örülne. Attól függ, hogy azóta becsajozott-e.
4/6 anonim válasza:
Szerintem igen, én is majdnem egy hasonló szituban érzem magamat, így örülnék neki, ha lépne a másik fél.
5/6 anonim válasza:
Ha már többször is elutasítottad, annak bizonyára megvolt a komoly oka. Most, amikor a fiú közelít, nem a legjobb a hangulatod.
Nem nála vagy általa keresed a lelki egyensúlyod visszaállítását? Ha igen, és továbbra is fennállnak az okok, amiért visszautasítottad, akkor ne jelezz a fiú felé semmivel.
Ffi.
6/6 anonim válasza:
Eut sosem értettem mi az a "bonyolult időszak" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!