Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkeresnétek barátként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkeresnétek barátként?

Figyelt kérdés

Még mindig fontos számomra, és szívesen tudnék róla, mi történt vele azóta, hogy nem beszéltünk.

Alakult csak köztünk valami, barátságon kívül.

Hogyan fogadnátok egy majdnem csajotok/pasitok baráti megkeresését, érdeklődését felőletek?

2018. márc. 25. 12:21
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Előbb volt barátság, ismeretség, amiből eljutottunk a lehetne valami állapotig, de ott megrekedtünk, és elsodródtunk.

több mint fél éve nem kerestük egymást.

2018. márc. 25. 12:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem. A múlt az múlt és nem véletlen alakult így. Ráadásul őt sem érdekelheted, ha ennyiben maradt. Én sem örülnék, ha valaki felpiszkálna, akit nem keresek. Tudom, hogy titokban mégse barátként keres meg, nem vagyok hülye. Korotok?
2018. márc. 25. 12:30
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt részem ilyenben. Egy randi volt, aztán valahogy elsodródtunk egymástól a férfivel. Néhány év múlva megtalált, adtam egy újabb esélyt a dolognak, és elkezdtünk találkozgatni, de kapcsolat nem alakult ki. Arra jó volt ez a tapasztalat, hogy megerősített abban, hogy nem véletlenül távolodtunk el annó. A kérdésre válaszolva, én nem keresném meg.
2018. márc. 25. 12:33
 4/19 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak. Mindenképpen megkeresném. Nincs semmi veszítenivalód!
2018. márc. 25. 12:38
 5/19 A kérdező kommentje:

Amíg csak ismeretség és barátság volt részünkről, addig fel sem merült volna a kérdés.

Volt, egy három éves "szünetünk", és mintha csak három nap lett volna, jó ott több idő volt elmesélni mi is volt annyi idő alatt.

Igen, az jobban zavar, hogy hihet hátsó szándékot. Pedig még azt is szívesen meghallgatnám, hogy épp frigyelni készül, és vele örülnék, hogy boldog.-(mivel nem tudok róla ez is lehet az élete forgatókönyve, csak egy példa, fél éve szabad volt, mielőtt valaki ennyin leakadna)

2018. márc. 25. 12:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom....nekem volt ilyen "periódus" az életemben aztán lassan 4 éve nem beszéltünk...azóta megnősültem, rengeteg minden történt velem, éltem külföldön is stbstb

Ha rám írna.....már semmilyen érzelmi reakciót nem váltana ki....semlegesen elbeszélgetnék vele és annyi!

De én nem keresném, mert anno mindig én kerestem többet...ő meg passzív volt

Szóval a kérdésedre a válaszom:

Én nem keresném!

2018. márc. 25. 12:49
 7/19 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még 'szünet' is volt. Na, így meg pláne nem erőltetném, nem akar ez menni, nagyon úgy látszik.
2018. márc. 25. 12:58
 8/19 A kérdező kommentje:

Talán azért volt szünet, mert az életünk úgy hozta.

Tudod sok "nem vagyok hülye, tudom, hogy..." beállítottságú frok miatt az ellenkező nemű barátokat előbb kell leépíteni, mint azt hinnéd :S, mert megy a neki is írogatunk fszságok. És egy exem miatt égett a bőr a képről, és idő kellett, hogy legyen merszem más hülyeségéért elnézést kérni.

2018. márc. 25. 13:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Na, várjál... Ez most kezd kiesni a felnőtt témából és rohadt zavaros lenni. Ki a fiú és ki a lány? Mi az, hogy le kellett építeni a barátokat? Meg egyáltalán azok milyen barátok, hogy kavarnak? Komolyan érdekel, hogy hány évesek vagytok. Akkor lehet azért lépett le, mert ő ehhez már túl 'felnőtt'. És igaza van.
2018. márc. 25. 13:21
 10/19 A kérdező kommentje:

Már felnőtt kategória volt.

8éve sikeresen összejöttem egy komplexusos "rendes pasival", aki a cirka két hetes "kapcsolat" alatt a létező összes férfi ismerősömet zaklatta. Ez a pasi is beleesett ebbe. És szépen eltűnt az életemből, én nem kerestem utána, három év után egy véletlen találkozó alkalmával átbeszéltük mi történt, felvettük a régi megszokott stílusunkat.

Viszont fél éve valami változott köztünk, az addigi csipkelődéseknek súlya lett, és barátságból elindultunk egy ffi-nő ismerkedés felé, na és itt elbsztuk :D.

Megszakadt a kapcsolatunk minden viszonylatban.

2018. márc. 25. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!