Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeresnétek barátként?
Még mindig fontos számomra, és szívesen tudnék róla, mi történt vele azóta, hogy nem beszéltünk.
Alakult csak köztünk valami, barátságon kívül.
Hogyan fogadnátok egy majdnem csajotok/pasitok baráti megkeresését, érdeklődését felőletek?
Előbb volt barátság, ismeretség, amiből eljutottunk a lehetne valami állapotig, de ott megrekedtünk, és elsodródtunk.
több mint fél éve nem kerestük egymást.
Amíg csak ismeretség és barátság volt részünkről, addig fel sem merült volna a kérdés.
Volt, egy három éves "szünetünk", és mintha csak három nap lett volna, jó ott több idő volt elmesélni mi is volt annyi idő alatt.
Igen, az jobban zavar, hogy hihet hátsó szándékot. Pedig még azt is szívesen meghallgatnám, hogy épp frigyelni készül, és vele örülnék, hogy boldog.-(mivel nem tudok róla ez is lehet az élete forgatókönyve, csak egy példa, fél éve szabad volt, mielőtt valaki ennyin leakadna)
Hát nem is tudom....nekem volt ilyen "periódus" az életemben aztán lassan 4 éve nem beszéltünk...azóta megnősültem, rengeteg minden történt velem, éltem külföldön is stbstb
Ha rám írna.....már semmilyen érzelmi reakciót nem váltana ki....semlegesen elbeszélgetnék vele és annyi!
De én nem keresném, mert anno mindig én kerestem többet...ő meg passzív volt
Szóval a kérdésedre a válaszom:
Én nem keresném!
Talán azért volt szünet, mert az életünk úgy hozta.
Tudod sok "nem vagyok hülye, tudom, hogy..." beállítottságú frok miatt az ellenkező nemű barátokat előbb kell leépíteni, mint azt hinnéd :S, mert megy a neki is írogatunk fszságok. És egy exem miatt égett a bőr a képről, és idő kellett, hogy legyen merszem más hülyeségéért elnézést kérni.
Már felnőtt kategória volt.
8éve sikeresen összejöttem egy komplexusos "rendes pasival", aki a cirka két hetes "kapcsolat" alatt a létező összes férfi ismerősömet zaklatta. Ez a pasi is beleesett ebbe. És szépen eltűnt az életemből, én nem kerestem utána, három év után egy véletlen találkozó alkalmával átbeszéltük mi történt, felvettük a régi megszokott stílusunkat.
Viszont fél éve valami változott köztünk, az addigi csipkelődéseknek súlya lett, és barátságból elindultunk egy ffi-nő ismerkedés felé, na és itt elbsztuk :D.
Megszakadt a kapcsolatunk minden viszonylatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!