Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkeresne titeket valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkeresne titeket valaki, aki korábban visszautasított, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel adott egy férfi/nő, aki nektek szimpatikus és megvan a kölcsönös vonzalom, de amikor nyitni akartatok felé, ő udvarias stílusban közölte, hogy nem lehet több köztetek, mert kapcsolatban él. Néhány év után ha megkeresne titeket az illető, és függetlenek lennétek, hogy reagálnátok? Mit éreznétek?

Nem lenne bennetek tüske amiatt, hogy korábban bevallottátok az érzéseiteket, megnyíltatok és mégis elutasított? Nem éreznétek azt, hogy az illető 'jobb híján" ír nektek?

Szeretnék egy kis bátorságot meríteni. :)

2019. nov. 15. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Nálam sok ilyen volt, hogy akiket elsőre visszautasítottam, azokkal később lett valami, a mostani párommal is úgy volt. Egy kapcsolatom volt, ami nem így indult, de az nem is volt jó egyáltalán.
2019. nov. 15. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy működök, hogy ha egyszer túlteszem magam valakin, legyen az ex, plátói szerelem, belteljesületlen vonzalom, stb., akkor már soha többet nem fog érdekelni. Így most én utasítanám el, udvariasan, de nem sértettség miatt, hanem mert addigra már nem érdekel úgy az illető. Volt már erre pár példa az életemben.
2019. nov. 15. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tisztességes dolog hogy akkor nemet mondott a meglévő kapcsolata miatt. De azért kicsit bennem lenne a "ha nincs ló jó a szamár is" gondolat.
2019. nov. 15. 14:26
 4/8 árokpart ***** válasza:
31%
Jaj de nagyon örülnék neki!
2019. nov. 15. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem örülni kellene ilyennek és becsülni...Logikus, hogy akkor nem nyitott, mert kapcsolatban volt. Bár nem tudom, ennyire meglepő és sértő tud lenni, ha valaki hűséges a mai világban?!.. Ez picit undorító hozzáállás a részedről. Vagy te mit szólnál ha a kapcsolatotok mellett másfelé nyitna? Ehhez nem bátorság kell, csak józan paraszti ész. Olyan miatt kéreted magad és nyom a büszkeség, ami miatt nem kellene...
2019. nov. 15. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
3. Valahogy nekem nem vág egybe ez a "ha nincs ló, jó a szamár is." Szerintem ez tökre nem erről szól, hiszen kiléphetett volna a kapcsolatból, ha már a kérdező szerelmet vallott. Nem vesztett volna semmit sem. Nyilván akkor is tetszett neki a kérdező, csak tisztelte a kapcsolatát. Nem tudhatod, hogy mi történt, ami miatt annak vége lett és most már tud nyitni a kérdező felé...
2019. nov. 15. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

# 6-osnál a pont.

Ugyanebben a cipőben vagyok.

Ez nem a ló és a szamár esete, egyszerűen nem dobunk csak úgy el éveket valakiért, aki megtetszik/megfog minket. Már ha az a kapcsolat fontos, és amíg az ember úgy gondolja menthető/érdemes tenni érte.

Ez így tisztességes. Ugyanakkor megértem, és igen, figyelni kell rá, hogy a másik felet ilyenkor ne hitegessük, ne engedjük túl közel és tartsuk ott folton magunk körül, vagy hogy mondjam, mert neki ez rossz, ha sokáig reménykedik a semmire... (Ha tényleg megfog az illető és alapból kölcsönös az érdeklődés, ez elég nehéz tud azért lenni.. de ez a helyes módja)

2019. nov. 15. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek! Volt aki félreértette a helyzetet, nem én vagyok az, akit visszautasítottak. Nálam kezdeményezett egy férfi, amikor jegyben jártam a volt párommal. Az a férfi nekem régi plátói szerelmem, akkor sem voltam közömbös, mikor megkeresett, de elutasítottam, mert így volt korrekt.
2019. nov. 16. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!