Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti beszélgetnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti beszélgetnétek egy ilyen férfivel? Megkeresnétek?

Figyelt kérdés
1 éve a munkahelyem előtt találkoztunk. Beszélgetni szeretett volna velem, de nagyon megijedtem tőle. Kicsit ijesztő volt meg nem tűnt 100-asnak elsőre így ismeretlenül. Elkezdett egyre közelebb felém jönni, így gyorsan bementem inkább a munkahelyemre.Annyit tudok róla, hogy átmenetileg a városomban élt, átutazóba volt. Nem rég kb 1 hete szintén odajött hozzám egy fickó az utcán szintén beszélgetni szeretett volna. Én 2 szót válaszoltam neki majd még valamiket mondott, de nem értettem teljesen, így nem válaszoltam neki. Nem hagyott az egész nyugodni,4-5 óra elteltével rájöttem, hogy ugyanaz a férfi volt aki 1 évvel ezelőtt szintén odajött hozzám és rámhozta a frászt.Így utólag rájöttem, hogy szimpatikusnak tűnik nekem. 30 éves lehet kb. én 22 vagyok de sajnos 15-16-nak nézek ki. Próbáltam rákeresni ismerősökön keresztül, de nem találtam. Plusz már 21 éve élek ebben a kisvárosban, de soha nem hallottam róla.
2019. aug. 23. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kicsit para lenne. Megfigyel, vagy mi?!
2019. aug. 23. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem. Ha elsőre a beszélgetés nem jut oda, hogy meghívás lesz belőle, akkor mindegy.
2019. aug. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!