Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit szólnátok, ha a párotok felhozná, hogy
legenybucsun megnézné egy sztrippert?
11/20 A kérdező kommentje:
Azt, hogy hogyan áll hozza, nyilván nem tudjuk sajnos. Viszont akik elleneznék, azok mit szólnának magához a kérdéshez? Nem “törne össze” valamit, hogy ilyet kérdez a párod? Ha nemet mondana, nem csinálnám. Csak nem akarnám, hogy utana amiatt legyen benne tüske, hogy bennem ilyen motoszkál. Inkább ettől félek, nem is attól, hogy nemleges lenne a válasz.
Nem állna elő ilyen ötlettel, mert tisztában van vele, hogy számomra ez nem fér bele és nagyon nem oké. Épp készül megnősülni elvileg élete nagy szerelmével, de azért még szeretne a legénybúcsúján nyálcsorgatva egy l*otyót nézni, ahogy levetkőzik neki meg tekereg az ölében.... Ahh, nekem ez nagyon nem fér össze. Semmi értelme nincs és számomra végtelenül sértő és bántó már maga a gondolat is, hogy a vőlegényem ilyesfajta olcsó nőcskék után vágyakozik.
2020. máj. 14. 16:49
Én úgy gondolom, hogy amelyik férfi éppen házasodni készül a nagy Ő-vel, mégis egy vetkőzös r****-ra vágyik, azt rég megette a fene. Számomra ez semmiképp nem fér bele, szerintem egy legénybúcsúnak nagyon nem erről kéne szólnia, tudjuk már jól érezni magunkat anélkül is, hogy egy fizetős, gyenge erkölcsű nőcskét hívunk. Ha annyira sztriptízt akar, megkaphatja tőlem is, a menyasszonyától, akivel épp összekötni tervezi az életét!
2020. máj. 14. 17:13
Igen, engem is zavarna már maga a kérdés is...
2020. máj. 14. 17:34
... és nekem azért kicsit fura, hogy egyáltalán nem tudod hogy hogyan áll hozzá...
2020. máj. 14. 17:35
Ha ennyire motoszkál benned a gondolat, légy őszinte és kérdezd meg.
Nekem is furcsa, hogy nem tudod, milyen véleményen van alapból a párod...
Ha olyan típus, akit ez mélyen megsért és nem fér bele hogy te ilyen gondolkodású vagy, legalább időben ki tud lépni az egészből még esküvő előtt. Ne titkold el, nem fair vele szemben, valószínűleg nem ilyen gondolkodású személlyel akarja leélni az egész életét.
Ha nem olyan típus, akkor te is tudod legalább, hogy hozzád hasonló a párod, és nyertél a legénybúcsúdra is valami táncot.
2020. máj. 14. 18:39
"Ha nemet mondana, nem csinálnám. Csak nem akarnám, hogy utana amiatt legyen benne tüske, hogy bennem ilyen motoszkál."
Igen, engem ez zavarna. Ha a párom azért nem csinálná, mert nemet mondok, de ott van benne.
Az ilyennek miért a legénybúcsúkor kell kiderülnie, miért nem még lánykérés előtt?
Engem azért is zavarna, mert ha ilyenre vágyik a párom, velem nem lesz boldog. És az mindkettőnknek jár.
2020. máj. 14. 18:47
Ha ezen kiakad, akkor eleve nem bízik benned. Felejtõs...
2020. máj. 15. 00:43
Ez messze nem a bizalomról szól! Szimplán arról, hogy tisztelem és szeretem annyira a menyasszonyomat, hogy nem az az első és legfontosabb dolog a legénybúcsúmon, hogy legyen egy l*otyó, aki jó pénzért anyaszült meztelenre vetkőzik meg tekereg az ölemben! Normális férfinak, aki valóban szereti a párját, annak nem egy sztripperen jár az esze, akire tudja csorgatni a nyálát!! Ha már házasság előtt más meztelen nők után sóvárog, azt megette a fene. "Felejtős", hogy precíz legyek...
2020. máj. 15. 08:20
Ha tényleg hivatásos, minőségi sztriptízest nézne meg, akiről lehet tudni, hogy nem "vetemedne" másra, engem nem zavarna. Pl. ha elmennének egy sztriptízbárba. Ha ilyen rosszlanyok.hu-ról rendelt vagy valószínűleg prostiként dolgozó csajt bérelnek fel, az zavarna.
2020. máj. 15. 11:54
Kapcsolódó kérdések: