Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egy kapcsolatban, hogy túlzott őszinteség?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
#9-es Te ott tévedsz, hogy egy férfi ezt tudomásul venné. A nők meg rohadtul megsértődnek, mert nem ezt akarják hallani. (Mondom nőként)
2020. máj. 12. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

11-es, szerencsés vagy, hogy nem találkoztál még sértődős férfival.

"A nők meg rohadtul megsértődnek, mert nem ezt akarják hallani. (Mondom nőként)"

Figyi, ha én megkérdezek akárkit, hogy híztam-e, akkor reménykedem, hogy nem. Mondjuk ez rossz példa, valós példa az életemből, mikor elkezdett hullani a hajam, és mindenkit kérdeztem, hogy látszik-e. Van, aki azt mondta, hogy nem, és tényleg úgy gondolta, mert mindennap látott, így nem tűnt fel neki. (Ő ettől még azt mondta, ami szerinte őszinte.) Aki megmondta, hogy igen, kevesebb a hajam, akkor elszomorodtam, de nem az őszinteség miatt, hanem amiatt, hogy hullik a hajam. Ezt ugye érted?

Ha lenne egy pasid, aki szar az ágyban, és megkérdezne téged, hogy szar-e az ágyban, és te őszintén annyit mondanál: igen, akkor elszomorodna. Ezt félre lehet érteni sértődésként is, de nem az őszinteségeddel lenne a baja, hanem azzal, hogy ő szar az ágyban. Mert nem akar szar lenni. Saját magában csalódik az ember, hadd tehesse meg.

10-es, neked van igazad, de kivetítetted rám azonnal, hogy "jáj, az nem ér".

Ha felteszek egy igen/nem kérdést, arra szeretném, ha lenne egy igen/nem válasz. És akármi is a kérdés, ha feltettem, nincs "jogom" megsértődni, ha a válasz olyan, amit nem szeretek hallani. De ha egész nap álltam, és szétesik a gerincem, és nem szabad a hely, engedtessék meg, hogy egy hatalmasat sóhajtsak, hogy még ez sem jön össze.

Az, hogy valakinek nem tetszik, hogy nem szabad a hely, az az ő problémája, de szerintem vagy annyira intelligens, hogy ezt tudd, hogy ebben az esetben teljesen igazad volt, és a másik sértődése a jogtalan.

2020. máj. 12. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem van. Mert vannak egyszerűen gondolatok, dolgok, amik nem érnek szót...
2020. máj. 12. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van.

Például, bűn, ha vonzónak találom egy kollégámat vagy a párom egyik haverját?

Bűn, ha neki bejön egy titkárnő az irodából vagy a kasszás csaj a dohányboltban?

Nyilván nem. Mert amúgy tehetünk róla? Nem.

De ugyan, miért frusztráljuk a párunkat ilyen csip-csup dolgokkal? Ha amúgy egymást szeretjük és hűségesek vagyunk...

Az egyik exem (szerencsére csak pár hónapot vett el az életemből), nagy vigyorral a pofáján simán beközölte velem, hogy ezt meg azt a csajhaverját megkúrná, meg milyen jó nő. Számomra mondjuk gusztustalan volt az egész szituáció, de ha valakinek ez a stílus belefér, akkor egészségére.

2020. máj. 13. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Van. A párom minden este későn jár haza, félreértés ne essék dolgozik. Őszinte lennék azzal, ha minden nap rászólnék, hogy ma is későn jöttél, de mégsem teszem, mert felesleges feszültséget gerjesztenék.
2020. máj. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!