Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan egy kapcsolatban, hogy túlzott őszinteség?
11-es, szerencsés vagy, hogy nem találkoztál még sértődős férfival.
"A nők meg rohadtul megsértődnek, mert nem ezt akarják hallani. (Mondom nőként)"
Figyi, ha én megkérdezek akárkit, hogy híztam-e, akkor reménykedem, hogy nem. Mondjuk ez rossz példa, valós példa az életemből, mikor elkezdett hullani a hajam, és mindenkit kérdeztem, hogy látszik-e. Van, aki azt mondta, hogy nem, és tényleg úgy gondolta, mert mindennap látott, így nem tűnt fel neki. (Ő ettől még azt mondta, ami szerinte őszinte.) Aki megmondta, hogy igen, kevesebb a hajam, akkor elszomorodtam, de nem az őszinteség miatt, hanem amiatt, hogy hullik a hajam. Ezt ugye érted?
Ha lenne egy pasid, aki szar az ágyban, és megkérdezne téged, hogy szar-e az ágyban, és te őszintén annyit mondanál: igen, akkor elszomorodna. Ezt félre lehet érteni sértődésként is, de nem az őszinteségeddel lenne a baja, hanem azzal, hogy ő szar az ágyban. Mert nem akar szar lenni. Saját magában csalódik az ember, hadd tehesse meg.
10-es, neked van igazad, de kivetítetted rám azonnal, hogy "jáj, az nem ér".
Ha felteszek egy igen/nem kérdést, arra szeretném, ha lenne egy igen/nem válasz. És akármi is a kérdés, ha feltettem, nincs "jogom" megsértődni, ha a válasz olyan, amit nem szeretek hallani. De ha egész nap álltam, és szétesik a gerincem, és nem szabad a hely, engedtessék meg, hogy egy hatalmasat sóhajtsak, hogy még ez sem jön össze.
Az, hogy valakinek nem tetszik, hogy nem szabad a hely, az az ő problémája, de szerintem vagy annyira intelligens, hogy ezt tudd, hogy ebben az esetben teljesen igazad volt, és a másik sértődése a jogtalan.
Persze, hogy van.
Például, bűn, ha vonzónak találom egy kollégámat vagy a párom egyik haverját?
Bűn, ha neki bejön egy titkárnő az irodából vagy a kasszás csaj a dohányboltban?
Nyilván nem. Mert amúgy tehetünk róla? Nem.
De ugyan, miért frusztráljuk a párunkat ilyen csip-csup dolgokkal? Ha amúgy egymást szeretjük és hűségesek vagyunk...
Az egyik exem (szerencsére csak pár hónapot vett el az életemből), nagy vigyorral a pofáján simán beközölte velem, hogy ezt meg azt a csajhaverját megkúrná, meg milyen jó nő. Számomra mondjuk gusztustalan volt az egész szituáció, de ha valakinek ez a stílus belefér, akkor egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!