Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne fekete folt a múltotokon, jobb lenne elmesélni párotoknak vagy inkább elhallgatnátok?
Megkockáztatnátok, hogy az őszinteség miatt veszítsétek el az áhított partnert? Vagy titkolóznátok és reménykednétek, ne derüljön ki?
Önös érdek elhallgatni vagy a másik megóvása, ill. a kapcsolat megóvása?
Milyen fekete folt, mikori sztori?
Pl ha XY-nal hogy paraznalkodtal mielott betoltotted a 16-ot, ahhoz semmi koze, de ha fegyveres rablasban vettel reszt, es azota is koroznek, haaat... azt en szeretnem tudni a paromrol.
Szerintem tök mindegy, ezért:
"Minden rossz magában hordja a büntetését, anélkül, hogy az embernek valamit hozzá kellene tennie." /Nyomok a hóban/
Köszi a hozzászólásokat!
Elméleti kérdésnek szántam, nekem nincs ilyen problémám szerencsére. Olvasok egy könyvet, ott vetődött fel ez a kérdés. Érdekel, miként vélekednek erről az emberek.
Ha ti lennétek a másik fél, tehát a párotoknak lenne fekete foltja, akkor miként vélekednétek? Minden, de mindent szeretnétek tudni róla vagy néha jobb az áldott, békés tudatlanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!