Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog párkapcsolatban hiányoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatban hiányozhat az "új" érzés?

Figyelt kérdés

Hosszabb ideje vagyok komoly kapcsolatban. Együtt is élünk, boldog vagyok, kiegyensúlyozott a kapcsolatom, szeretjük egymást, nagyon jó a szex is.

Tehát kvázi minden ideális.

Egyetlen valami hiányzik: pár évvel ezelőtt nagy "skalpvadász" voltam. Nem vágyom erre az életre. abszolút nem hiányzik.

Csak egyvalami.

Az újdonság érzése....tehát mikor befűzöl egy csajt, vagy épp hülyíted, vagy csak dumáltok, tényleg mindenféle hátsószándék nélkül.

Nem akarom megcsalni a barátnőmet, mert nagyon szeretem.

Miért hiányozhat ez az újdonság érzés?

2020. máj. 5. 08:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember nem alkalmas monogám kapcsolatra, különben nem lenne annyi megcsalás, csak a társadalom tuszkol minket bele, mert az a “szép”, ha házas vagy, gyerekeid vannak és megülsz a seggeden. Kb ennyi erővel már a temetésedet is megszervezhetnék előre, ha valaki ennyire szereti a kiszámítható, előre megírt életet.

Természetes, hogy hiányzik a vadászat, az izgalom, csak a barátnőd szeretete tart vissza. Én rájöttem az évek alatt, hogy sokkal jobban érzem magam szinglinek, mint kapcsolatban. Azt csinálok, amit akarok, azzal kavarok, akivel akarok. Nincsenek kötöttségek, féltékenység, a másik hülyeségeinek elviselése stb. Persze nekem meg az hiányzik időnként, hogy legyen kivel összebújni, megbeszélni mindent, szerelmesnek lenni, de tudom magamról, hogy hosszútávon nem bírom a kötöttséget, így most inkább bele sem kezdenék egy kapcsolatba(24 vagyok amúgy, szóval nemis kell sietnem).

Neked nem tudom, mit tanácsolhatnék. 3 korrekt opció van: elviseled, hogy néha hiányzik a flört, de hűséges maradsz 2. nyitott kapcsolat 3. szakítasz. Ismerd meg jobban önmagad és élj úgy, ahogy szerinted a legjobb neked.

2020. aug. 3. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!