Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog párkapcsolatban hiányoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatban hiányozhat az "új" érzés?

Figyelt kérdés

Hosszabb ideje vagyok komoly kapcsolatban. Együtt is élünk, boldog vagyok, kiegyensúlyozott a kapcsolatom, szeretjük egymást, nagyon jó a szex is.

Tehát kvázi minden ideális.

Egyetlen valami hiányzik: pár évvel ezelőtt nagy "skalpvadász" voltam. Nem vágyom erre az életre. abszolút nem hiányzik.

Csak egyvalami.

Az újdonság érzése....tehát mikor befűzöl egy csajt, vagy épp hülyíted, vagy csak dumáltok, tényleg mindenféle hátsószándék nélkül.

Nem akarom megcsalni a barátnőmet, mert nagyon szeretem.

Miért hiányozhat ez az újdonság érzés?

2020. máj. 5. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Le fogják írni, hogy egy boldog kapcsolatban nem hiányozhat, meg hogy nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink után menjünk.

Igen is hiányozhat, mert jó érzés, izgalmat, pezsgést ad a mindennapokra, más mint a párkapcsolatban lévő ingerek.

Ezen segíthet a flört.

2020. máj. 5. 08:58
 2/11 A kérdező kommentje:

igen én is számítok ilyenekre, de nem mérvadó szerintem.

Az a férfi vagy nő vesse az első követ, aki x idelye kapcsolatban van és még soha nem nézett másra "úgy"...

2020. máj. 5. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nővagyok és ilyen vagyok mint te.Megismertem a párom,nem csalnám meg az tuti!Szültem neki gyereket is.Imádom!Amikor haza jön össze vissza puszilgatjuk egymást,meg ölelkezunk egy csomo ideig.A szex olyan mint legelső alkalommal.DE már megszoktuk egymást.Szóval én már nem szeretnék úgy élni mint ezelőtt.Vágytam erre az életre.Viszont nincs az az ember akinek ne jutna eszébe hogy milyen jó érzés izgulni randi előtt,felfedezni,megismerni egymást.Mi szoktunk is nosztalgiázni,milyen jo volt mikor össze jöttunk.Mi próbáljuk felnt tartani azt az érzést!
2020. máj. 5. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

"Ezen segíthet a flört."

Persze, ha tud róla a barátnő is. És ha az sem gond, hogy a barátnő is flörtölget pasikkal. Akkor segíthet.

2020. máj. 5. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Vannak emberek, akiknek nem való a monogámia. Ezzel nincs semmi baj, csak ne a megcsalást akarjátok ideologizálni. 2020 van, lehet nyitott kapcsolatban élni. Senki nem haragszik érte. Sok partner vevő erre... De ne tegyetek tönkre másokat azért, mert nem birtok a valagatokon maradni... Nem, a flört sem fér bele egy normális kapcsolatba.
2020. máj. 5. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Engem lehet megvetni, de én néha kelletem kicsit magam másoknak, nem nevezném flörtnek amit csinálok, mert nagyon egyértelmű határokat húzok, senki sem értheti félre, de nekem is hiányzik ez a pezsgés, így néha mondjuk céges eseményen azokkal a kollégákkal, akik erre nyitottak, vagy egy-két ellenkező nemű baráttal kicsit játszadozunk. Szerintem természetes érzés, hogy az ember szeretné tudni, a párján kívül is bejönne másnak, még X év után is vonzónak tartják, és persze, a megszokás az elkerülhetetlen egy hosszútávú kapcsolatban, az újdonság érzését még szerepjátékokkal sem igazán lehet visszahozni. Főleg, ha előzőleg nagy skalpvadász voltál. Én nem voltam nagy ringyó (csak kicsi), de azért élveztem a férfiak figyelmét, és most ahhoz képest nagyon visszafogom magam, mert én is szeretem a férjem, az életünket, nem fogom megcsalni, nem olyan szempontból hiányzik az újdonság, a szex az bőven kielégítő. Egyszerűen csak alkalmanként jól esik mások figyelme is, és neked is ezt tudom mondani, hogy amíg az ember viszonylag ártatlan módokon éli ezt ki, addig nem kéne problémát okoznia.
2020. máj. 5. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarlak kritizálni, de nekem úgy tūnik, hogy lehet félreérthetōen fogalmazod magad.. Természetesen semmi baj nincs azzal, hogy dumálsz más lányokkal.., de minek “befūzni”? Amúgy az nem csak a párodnak nem tetszhet, de a csajoknak sem, ha hülyíted ōket.. Nem tudom, hogy mit takar a kérdés, de az ártalmatlan beszélgetések nem elítélendōek..

A kérdés, hogy a te esetedben mirōl is van szó? Szerintem ha flörtölsz más lányokkal, akkor lehet saját magadat csapod be azzal, hogy azt állítod, hogy “ez csak flört”. Én nehezen hiszem el, hogy ne állna emögött az érzés, hogy többre vágysz.

2020. máj. 5. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen egyetértek a 6-os válasszal.

Lényegében akármit csinálsz, fontos az, hogy ne legyen félreérthetō a párod, vagy más lányok szemében..

Beszélgetni lehet, de nem mindegy hogyan, milyen kontextusban. Pl. ha titokban csajozol, azt elég nehéz lenne kimagyarázni a párodnak...

2020. máj. 5. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hiányozhat, ilyenkor ki kell közösen próbálni új dolgokat szerintem, és habár írtad, hogy együtt éltek, néha nem árt, ha hiányzik a másik, mert távol vagytok egy kis időre egymástól.
2020. máj. 5. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván hiányozhat, mint ahogy hiányozhat a pillangó is a gyomorból. De el kell fogadni, hogy az egy olyan dologhoz tartozik, amiről te lemondtál. Tudtad, hogy el fog múlni egy új kapcsolat izgalma, de mikor úgy döntöttél, hosszú távút akarsz, erről lemondtál.

Az "Ezen segíthet a flört." meg rohadt veszélyes, mert egy idő után kevés lesz és egyre messzebb mész majd. Tapasztalatból beszélek, hidd el.

Gondolkozz el azon, hogy miért érzed szükségét annak, hogy új lánnyal ismerkedj. Légy őszinte, itt nem az új ember megismerése a lényeg, mert szerezhetnétek közösen új barátokat is, hanem az, hogy lemérd, hogy még mindig jó pasi vagy, még mindig kellesz a lányoknak. Ez pedig biztos önbizalommal fel se merülne benned.

Ha legközelebb arra gondolsz, hogy de izgalmas lenne az a régi érzés, akkor gondolj rögtön arra, hogy igen, de mennyire jó, hogy a mostani kapcsolatomban, hogy ...

Ne kívülről akard pótolni a hiányosságokat, mert az szakadékot szül.

2020. aug. 3. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!