Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ösztöndíj mellett hogy alakult a párkapcsolatotok?
Akik ösztöndíj miatt fel/egy évre külföldre mentek a párjuk nélkül,’naluk hogyan alakult a kapcsolat? Kibirhato? Milyen rendszerességgel utaztatok haza vagy jött hozzatok a párotok? :)
22N
1. Hat nemtudom hogy vagy vele de a szex meg mindig eloben jobb.
Kerdezo, nekem sem osztondij miatt de nekem nagyon nehez volt. Pedig volt skype, messenger, facebook es insta. De Ez en voltam... :P mindenesetre kibirtuk, de mind a ket esetben (2x fordult elo velem) szakitottam vegul. Az egyik esetben azert mert mar mast szerettem mint aki lett. A masik esetben o szeretett meg mast mint sem tartott ki volna mellettem. :P persze nem vallotta be, de rajottem. Es kiadtam az utjat.
Ezek sajnos nem a legjobb peldak de sok jo pelda is van.
A lenyeg, hogy nem fenekig tejfel. Keszuljetek fel ha erre kerul a sor.
Hat szerintem aki egy évet nem bír ki szex nélkül,akar kapcsolatban van akar nem,az orvosi eset...
Nem a megcsalas miatt aggódom,azt ugyanúgy bárki bármikor barhol megteheti,csak szeretném,ha ezalatt az idő alatt nem hidegulnenk el egymástól,ehhez kerek tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!