Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi 3 honap utan se mutatja be a baratnojet a csaladnak, meg akkir se ha szinte egymas mellett laknak. Mit jelent?
Így, hogy ott laknak közel kicsit neccesebb. Bár 3 hónap szerintem nem nagy cucc. Én 7-8 hónapra rá találkoztam az anyukájával, pedig elég komoly kapcsolatunk volt, és a barátainkat meg kb 1 hónap után bemutattuk egymásnak.
Annyi különbség van, hogy az ő meg az én családom is messze lakott attól a várostól, ahol mi együtt laktunk.
Több oka is lehet. Kérdezz rá, beszéld meg vele.
Lehet azért is mert alkalmi dolognak kezel (bár szerintem akkor nem tartanátok már 3 hónapnál), de az is lehet hogy csak pl. "meg akar tartani magának".
Első barátnőmet én sem mutattam be szüleimnek csak pár hónap után (azt is azért mert rákényszerültem). Azért volt ez mert a családom olyan hogy rászáll az ember nyakára és nem hagynak neki nyugtot. Én meg ki akartam élvezni a heéyzetet ameddig még nem lóg rajtam a fél család.
Szóval tényleg sokféle oka is lehet. Kérdezz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!