Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz szolo kerdes! Ti ha elmentek pár nő mellett, és amig teljesen el nem haladtok, csak az egyik csajt nezitek, akkor o tetszik nektek? Vagy ellenkezoleg?
Igen, én több nőből azt szoktam jól megnezni aki tetszik.
Ez ugye úgy megy, hogy gyorsan felmérem őket vagyis a többit is láttam de erre elég egy röpke pillantás és amelyik nekem a legjobban tetszik arra fókuszálok.
Éppen az előbb jártam így😀😀
Elsőnek az elsőt néztem, ő is nézett. Mögötte lévőt csak utána kezdtem nézni, de ettől függetlenül ő is tetszett és ő is nézett engem
Igen, egyértelműen azt nézem, aki tetszik, miért nézném a másikat?
Ez valami tini szokás lehet, hogy nem azt nézi az ember, aki bejön, nehogy észrevegye
Igen, egy pillanat alatt kiszúrom melyik teszik, és őt nézem.
A poén benne, hogy a mellette lévők (főleg srácok) fel se tűnnek (mintha ott se lennének) - ez azért poén mert ha én is valakivel vagyok, és visszakérdez, hogy pl.: "Láttad a pulcsiját?"
Én meg: "Pulcsit? Az ember se tűnt fel!" :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!