Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30év alatti lányok, nök engednétek hogy a kezetek megcsókolják?
" Azért ilyenkor, a válaszokat olvasva derül ki, hogy sok itt a proli. És még okoskodnak is."
Elég sokat fordultam meg a munkám miatt olyan helyen, ahol külföldi üzletembere, politikusok, diplomaták mozognak.
Sosem láttam senkitől kézscsókot, a nőket egy könnyed kézfogással köszöntik, esetleg bizonyos kultúrákban (ázsia, és itt nem csak a kasszikus japán-kína vonal, de pl india ungyanúgy) egy nagyon finom, éppen érzékelhető meghajlással.
Réges régen kiment a divatból, a világ egy jó részén sosem volt (sőt kifejezetten udvariatlan szokás egy nőt megérinteni), semmi de semmi elegáns nincs benne, inkább azt mutatja, hogy az illető modoroskodik, próbál elegáns lenni, de legjobb esetben is nevetséges lesz tőle.
Ugyanaz pepitában, mint amikor valaki archaikus nyelvi fordulatokkal próbál elegáns lenni. Ezek mind annak a jelei, hogy egy pozőr, akinek idegen a környezet, de szeretne pápább lenni a pápánál, és mutatni, hogy ő nagyon otthon van ám.
Egyik ismerősöm bemutatta nekem a párját, az úriember kérdezés nélkül kezetcsókolt nekem, de rengeteg nyállal, gyakorlatilag megnyalta a kézfejem. Nagyon undorító volt, főleg mert 20as évei elején járó srác volt a barátnője jelenlétében. Nekem ne nyalogassa a kezem random idegen, köszi :D
A párommal szoktuk megpuszilni egymás kezét, de az más mint amire te gondolsz
Velem kétszer fordult elő. Amikor a kezemet nyújtottam meg sem fordult a fejemben, hogy kézcsókot kapok.
Az első esetben egy fiatal srác szólta le a borsodi embereket. És belőlem meg kiszaladt egy "na köszi" :D Abban a pillanatban felém fordult és nyújtotta a kezét. Azt hittem kezet akar fogni, így nyújtottam én is az enyémet. Erre bemutatkozott, bocsánatot kért és emelte is a kezem a szájához.
A második esetben egy 50es férfi autókulcsát találtam meg. Ő a háláját fejezte ki vele.
Meglepő volt mindkét eset, de kövezzetek meg: jól esett :)
(bár lehet azért, mert 30 felett vagyok :D )
Állj!
A "kézcsóknál", nincs kontaktus az ajkak és a kézfej között!
Csak odahajol, jelezve a mozdulatot.
Hát, egy jó adag kézfertőtlenítővel, amit utána magamra öntök, talán...
Amúgy viccen kívül, ha volna párom, csak neki. Random embernek nem, mindent terjeszthetnek (koronán kívül is undorodom a pusziktól meg mindentől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!