Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes, tudom, de ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes, tudom, de ti hogyan engednétek el a múltat és a sok fájdalmat?

Figyelt kérdés

Évek óta érdekel egy férfi, de elszúrtam. Olyan 3 éve kb van neki barátnője. Nem tudom, hogy szeretik-e egymást vagy sem, de tény, hogy furcsák, ahogy összejöttek képeket töltöttek fel, kiírták, hogy kapcsolatban vannak, majd gyakorta törlik egymást és a közös képeket is, majd újra ismerősök, újra képek, törlik egymást. Soha nem látom szinte őket, csak azt, hogy like-olgat a srác neki, meg tegnap a születésnapján felköszöntötte, hogy boldog születésnapot a gyönyörű barátnőmnek.

Szóval kezdtem elfelejteni a srácot, de tudni kell róla, hogy van egy férfi kórus, amiben benne van, és csinált neki egy facebook fiókot, és amikor tényleg úgy éreztem, hogy elfelejtem, bejelölt ismerősnek, ami mondanom se kell, nagyon felzaklatott. Azóta folyton azt nézem, hogy mikor van fenn, ha felteszek egy képet, sokszor gondolok arra, hogy remélem látja, hogy az ő nőjén kívül más is szép. Viszont úgy érzem, hogy ez így nem jó, nagyon nem jó, de nem tudom mit tegyek. Ha kitörlöm, úgyis rájön idővel, ha meg nem, akkor csak nekem rosszabb.

2018. aug. 14. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy olyan pasival pl aki szingli és nem több éves kapcsolatban él?!
2018. aug. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!