Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Influenzás vagyok és barátnőm át akat jönni, ti engednétek neki?
Ha felvállalja a kockázatát a fertőződésnek akkor ez az ő döntése és felelőssége.
Én a helyedben jobban figyelnék arra, hogy "hoz gyógyszert".
Netán orvos?
Mert ha nem akkor ne fogadd el tőle, ez nem játék.Például nem is olyan régen a háziorvos keményen megszólt valakit akit ismerek, mert az anyja az influenzára adott neki, gyógyszert, mondván, hogy ez jó rá, meggyógyul.Viszont nem megfelelő dózisban szedte és rezisztenssé tette rá a vírust.
Aki nem képesített szakember az ne diagnosztizáljon és ne adjon be gyógyszereket.
Ha elég erős az immunrendszere akkor nem lesz baj.
Párommal együtt élünk, neki két este 38,5 volt a láza, harmadik estére már lement, napközben úgymond semmi baja nem volt, fájt a feje, meg volt egy enyhe végtagfájdalma.
Nekem semmi bajom nem lett.
Béres cseppet szedek, mindennap csavarok ki narancsot, citromot, teszek bele reszelt gyömbért..stb.
Szóval ha tuningolja az immunrendszerét, akkor nem lesz baja.
Ne pánikold már ennyire túl.
Ha együtt élnétek, akkor szállodába költöznél amíg beteg vagy? :D
Ha ott tartanánk hogy nem lennének hatásos gyógyszerek, azt mondanám ne találkozz vele.
De vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!