Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sportos vagy vekony alkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos vagy vekony alkatú nők akik utálják a kövéreket, képesek lennétek kigúnyolni, megalázni valakit azert mert dagadt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Semmi bajom a ducikkal, én jól elvagyok velük. Meg sem fordul a fejemben hogy beszóljak nekik.

Viszont nekem már szólt be kövér csaj. Szarul esett, de ez az ő szegénységi bizonyítványa.

2020. júl. 7. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam kövér, basztattak hígagyú, élettelen hülyegyerekek eleget.

Sokat fogytam, igaz, kimondottan nem vagyok vékony most se, a visszajelzések alapján szerettek volna megkapni, sok csaj volt már féltékeny, vagy éppen akartak majmolni. Nem vagyok elszállva magamtól.

Nem bírom elviselni, ha valakit a külseje miatt csesztetnek, egyszerűen kinyílik a bicska a zsebembe, annak ellenére, hogy nekem évek óta nem szólt már be senki. De aki megtenné, annak utána nem lenne haja, sem fogai, vagy fél kézzel hajítanám arrébb, egyből elgondolkodna, megéri-e gyerekesek kötekedni....

2020. júl. 7. 11:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van egy kis alap intelligenciája és empátiája, szerintem nem tenne ilyet. De amúgy én is azt tapasztalom, amit korábban már leírtak. Sokaknak felajánlottam már a segítségem, nem élt vele tartósan senki. Tervezek elvégezni csak úgy mókából egy személyi edző és táplálkozási tanácsadó képzést, mert érdekel. Aztán ha lesz, aki hozzám járna, akkor valószínűleg már lesz némi motivációja az illetőnek. Érdekes módon ingyen kevesebben fogadják meg a tanácsokat, mintha fizetnek érte. Valahol szomorú, hogy a pénz a legtöbbek számára motiválóbb, mint a jó közérzet, egészség. (Pedig jelenleg is van tudásom ebben, 4 éve edzek aktívan verseny szinten, és az átlagos, nem elhízott alkatomból ledobtam majdnem 10 kilót, hogy kifejezetten vékony, szálkás legyek. Elolvastam több személyi edző képzés tananyagát, mert ilyen végzettségű ismerőseim átküldték. De ingyen mégsem jó szinte senkinek, tisztelet 1-2 kivételnek.)
2020. júl. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!