Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért híznak el mellettem a férfiak?
Mindegyik férfi, akivel valaha összejöttem(évekig tartó kapcsolatok voltak) szépen hízásnak indult mellettem, holott egyikükkel sem éltem együtt.
Amikor összejöttünk, tök átlagosak(inkább sszálkás izomzatú) voltak egy kivételével, aztán Kb. 15-30kg-ot hízott mindegyikük. (az egyikük 110kg-ra hízott, amikor szóltam, hogy fogyni kéne csak ígérgetett, aztán tovább hízott)
Egyiküknek sem volt betegségük.
Én egyik esetben sem híztam. Akkor is, ma is vékonynak számítok.
Tudom, senki nem tudhatja erre a választ, de hátha van valami tipp.
Nem "tömtem" őket.
Írom, hogy nem éltünk együtt, csak néha ettek a főztömből.
(nem főzök rosszul)
Akkor kidobod és kész. Meg nem kell megvárni, hogy 30 kg-t hízzon, már az első 5-nél mondd meg, hogy zavar. Ne szexelj vele, mert nem kívánod. Hidd el, össze fogja kapni magát.
Érdekes, velem a nőkkel volt ugyanez. Mindegyik bnőm hízott valamennyit, de a legutóbbi, akivel össze is költöztem, a legtöbbet.
Persze nem direkt etetem őket. Bár alapból a molettebb nők jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!