Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akiknek ilyen párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek ilyen párjuk van. Ti mit éreztek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiakhoz szól a kérdésem, akik kövér nőkkel járnak (akár, mert kofjeezetten ez az alak tetszik nekik, akár azért, mert a személyiségük miatt jöttek össze vele. Kövér alatt 85+-t értek.

Titeket nem zavar, hogy soha nem fogják azt mondani a barátnődre, hogy szép? Hogy nem kapsz elismerő mosolyokat vagy "Ez igen, haver!" megkegyzéseket? Vagy hogy sokan azt fogják gondolni, hogy csak azért vagy vele, mert nem jutott jobb stb? Tudom, egy nő nem arra van, hogy mutogassák, meg nem is azért vagytok vele együtt... De azért jó érzés, ha ilyeneket mondanak az embernek, legalábbis szerint. Míg az a tudat, hogy senkinek nem tetszik a barátnőnk, vagy hogy negatív véleménnyel vannak róla a barátaink, az kellemetlen, még akkor is, ha ez nem változtat azon, együtt vagy-e valakivel vagy sem.

Ti is így gondoljátok? Vagy ez csak bennem merült fel?

2019. jún. 1. 12:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Lehet nem örülsz a válaszomnak, mert nem nekem címezted a kérdést, de: Bennem megfogalmazódik ilyesmi, főleg ha a srác amúgy egész normálisan, vagy kifejezetten helyesnek néz ki. Nem mondom ki, de ezt gondolom. Lehet hogy ez gáz, de sajnos valós ez a reakció :/
2019. jún. 1. 12:19
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Ez pontosan azokban fogalmazódik csak meg, akik tényleg azért vannak az adott nővel, mert nem jutott jobb. (Sok ilyen van...)

Akinek tényleg tetszik a nő, az pont le fogja szarni, hogy mások mit gondolnak.

2019. jún. 1. 12:25
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
100 kg körül vagyok. Az alakom valóban nem, de az arcom szép, sokszor megdicsérnek, mellette csinosan öltözködöm. Persze látszik a súlyom, de fel lehet normálisan öltözni annak is, aki túlsúlyos, némelyik ruhában 15-20 kg-t simán le is tagadhatnék. Sosem kellett szégyenkeznie a férjemnek mellettem. Egyébként normális embereknél nem a külső az első és fontosabb az, hogy valakinek milyen a humora, a gobdolkodásmódja, az értékrendje.
2019. jún. 1. 12:30
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Első, nem baj, hogy írtál, legalabb nemcsak én gondolok bele ebbe - vagyis nem olxan furcsa ez a gondolatmenet.

Kettes! Lehet, hogy igazad van, de én azt gondolom, attól még, hogy szeretünk valakit/valamit, még zavarhat minket az, hogy másoktól negatív véleményeket hallunk róla... El is bizonytalaníthat. Viszont lehet, hogy csak arról van szó, hogy ez a vonzalom olyan erős, hogy más véleménye nem mérvadó... (De igaz-e ugyanez azoknál a férfiaknál, akiknek ez a "forma" nem ideál, csak a személyiség miatt vannak vele? Hiszen ott nincs valódi vonzalom a test iránt, csak a szeretet/kötődés hozta magával... Ott ks ez a helyzet?)

2019. jún. 1. 12:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Hármas, neked is köszönöm a választ!

Nem azt mondtam, hogy ezek a nők nem szépek/csinosak, hogy nem lehet így szépen felöltözni vagy ilyesmi... Viszont attól még, hogy te szépnek, csinosnak látod magad és a férjednek is tetszel (meg a férfiak kisebb körének), a többségi vélemény lehet az, hogy csak te "jutottál". (Ezt nem személyeskedésből írom, nyilván nem konkrétan rólad van szó, hanem összességében véve a kövér nőkről). Szinte biztos, hogy az ilyen nőkkel együtt lévő férfiak nem kapnak fentebb leírt elismerő szavakat... Legalábbis én ezt látom/hallom és vélem kikövetkeztetni mások szavaiból. És az érdekelt, vajon mások, akik mondjuk ilyen helyzetben vannak, hasonlóképp vélekednek-e erről vagy van-e ezzel ellentétes tapasztalatuk.

2019. jún. 1. 12:40
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, még azt is hozzátenném, hogy nem véletlen írtam.oda, hogy mind az ilyen alakot kedvelők véleménye érdekel, mind pedig az olyanoké, akik a személyiségük miatt van az adott nővel!
2019. jún. 1. 12:43
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon gyerekes dolog lenne az, hogy az váltja ki belőlem a boldogságot, hogy mások irigykedhessenek. Már megéltem ezt. Volt egy csaj, aki nagyon csini volt. Hát irigykedtek is, de nem voltam boldogabb egyáltalán sőt... Kerültek is jobban valamiért. És az én boldogságom a fontos és nem az, hogy ki mit gondol rólam, róla, rólunk.
2019. jún. 1. 13:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, de nem esett jól, hogy másol azt mondták, csinos, szép stb?

Nyilván nem ettől leszel boldogabb, nem ettől lesz jobb a kapcsolat... Ezt nem is mondtam, nem.is gondolom. Csak alapvetően szeretünk "büszkék" lenni a párunkra, értékesnek tartjuk és azt akarjuk, hogy ezt mások is tudják, elismerjék - kivsit bennünk van az, hogy mások is lássák olyannak, amilyennek, mi látjuk (én ezt tapasztaltam magamon és másokon is...) - de nemcsak a kövér nőknél, hanem más előnytelen külsejű embernél ez picit nehezebb dolog... (Nem csak a külső az érték, de aki nincs kapvsolatban a másikkal igazán, az nyilvan a külsőt látja)De ezek szerint a legtöbbeket nem érdekli mások véleménye, másolat nem aggaszt a dolog és nem is merül fel bennük, hogy ez másképp is lehetne. Sz szuper dolog! Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 1. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Amikor belegondolsz, de nem vagy a helyzetben, akkor elgondolkodsz rajta, hogy jól esne biztos. Viszont a valóságban nem így van. Amikor megkapod teljesen hidegen hagy. Hiszen alapvetően nem téged dícsérnek, hanem őt. Vagyis fura ezt így megfogalmazni. Biztos van olyan, akit ez boldoggá tesz, mert láthatólag létező jelenség, de nagy butaság szerintem és én nem vagyok erre vevő. Olyan, mint amikor veszel egy menő kocsit vagy telefont. Lehet, hogy eleinte élvezed, hogy megnézik megdícsérik, de utána elmúlik a varázs és leszarod sőt elkezd idegesíteni, hogy kérdezgetnek róla mennyi volt, hogy vetted, hol vetted, milyen...
2019. jún. 1. 13:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősök, barátok között, nem értékeljük egymás párját. Én ezt bunkóságnak tartom. Két ember kapcsolata nem arról szól, mások mit mondanak. Egyik barátom, a nagyon vékony nőket szereti. Én a telteket. A te hozzá állásoddal ócsárolni kéne egymás párját? Ő a vékonnyal boldog, én a telttel. Ennyi az egész.
2019. jún. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!