Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akiknek ilyen párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek ilyen párjuk van. Ti mit éreztek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiakhoz szól a kérdésem, akik kövér nőkkel járnak (akár, mert kofjeezetten ez az alak tetszik nekik, akár azért, mert a személyiségük miatt jöttek össze vele. Kövér alatt 85+-t értek.

Titeket nem zavar, hogy soha nem fogják azt mondani a barátnődre, hogy szép? Hogy nem kapsz elismerő mosolyokat vagy "Ez igen, haver!" megkegyzéseket? Vagy hogy sokan azt fogják gondolni, hogy csak azért vagy vele, mert nem jutott jobb stb? Tudom, egy nő nem arra van, hogy mutogassák, meg nem is azért vagytok vele együtt... De azért jó érzés, ha ilyeneket mondanak az embernek, legalábbis szerint. Míg az a tudat, hogy senkinek nem tetszik a barátnőnk, vagy hogy negatív véleménnyel vannak róla a barátaink, az kellemetlen, még akkor is, ha ez nem változtat azon, együtt vagy-e valakivel vagy sem.

Ti is így gondoljátok? Vagy ez csak bennem merült fel?

2019. jún. 1. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Alapból ha szereti a másikat úgy látja szèpnek ahogy van plusz kilókkal.

Amiről te beszèlsz az minden csak nem szeretet.

2019. jún. 1. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Én alapból a duci, nagyon duci alkatot részesítem előnyben, ennek megfelelően a párom is ilyen alkat.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az a legfontosabb, hogy boldog legyek Vele, és tetszen az illető, külsőleg, belsőleg. Mások véleménye marhára nem érdekel. Csak azért legyen vékony csajjal, mert arra azt mondják mások, hogy "ez igen?" Én attól jól fogom érezni magamat abban a kapcsolatban, vagy megtetszik, hogy vékony?! Nem hiszem...

2019. jún. 1. 21:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem momdtam hogy bárki bárkit is ócsároljon, vagy hogy nem lehet boldog az adottal személlyel valaki mások véleményétől függetlenül. Sőt, leírtam, hogy ez lehetséges stb.

Ez olyasmi,.mint amikor felveszel egy csinis ruhát, iszonyat büszke vagy rá, de senki ember fia nem bókol neked, mert ők nem tartják szépnek a kinézeted.

De úgy tűnik, szerencsére (!) Ti nem így viszonyultok a dolgokhoz! Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 1. 23:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első komolyabb kapcsolatom a gimi örökös szépségkirálynőjével kötött össze. Egy évig irigykedett rám a város férfilakossága. 17 évesen élveztem ezt, de egy év múlva már nem. Megtanultam, hogy nem a legszebb lányt kell megszerezni, hanem aki a legszebbé teszi az életemet.
2019. jún. 2. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, kinek mi tetszik. Ha valaki úgy gondolkozik, mint pl én, hogy a külsőnél a belső fontosabb (tehát nem a kiló számít egy egészséges határig), akkor természetesen nem gondolkozik el ezen. Ha nem kap dicséretet, az szerintem a többséget nem érdekli, mert az a lényeg, hogy az adott személy (itt férfi) szereti a párját.

Én is szoktam látni különböző külsővel párokat, de úgysem az alapján jöttek össze, legalábbis a többség :) és ez a jó és szép ebben szerintem. :) Én pl csak akkor gondolkodom el ezen, ha nagyon nagy a különbség, amúgy annak örülök, ha boldogok a párok.

2019. jún. 3. 13:20
 16/16 anonim válasza:
100%
Aki félre tudja tenni a párjuk alakját (nyilván nem a végtelenségig) és a viselkedésük, gondolkodásmódjukra kíváncsiak, azok nem törődnek azzal, hogy mások mit gondolnak róluk. És ez így van jól.
2019. jún. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!