Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó/taszító ez a férfi testalkat? Hány pontos?
A képeken kérlek csak a testalkatot nézzétek, próbáljatok meg elvonatkoztatni a többitől.
Nehéz elvonatkoztatni, mert az idétlen cipők, a ronda gatyák és az elálló pólók minden nevetségessé tesznek. Ráadásul úgy fotózni, hogy a felső lábszár van benne a képben, marha idétlen.
De normális ruhákkal szerintem ezzel az alkattal nincs gond.
Jobb ruhák, mondjuk egy sötét farmer , öv+ing. egy mutatós (nem drága) karóra. És máris sokat javított a megjelenésén.
Aztán bigyesszük oda megjegyzésként, hogy nincs eladósodva, nem a szüleinél lakik, és van egy vállalkozása ami 50milliót hoz nettóban évente, tud kommunikálni, tájékozott, nem keseredett meg a múltban történt csalódásoktól.
És máris álompasi lesz a nők java részénél. Nem mindenkinél, de 70%nál igen.
ha még azt is odaírod, hogy nem zavarja, hogy gyereked van mástól, akkor máris 80+%-nak lesz álompasi.
Barátom is hasonló alkat.186cm,75 kg.Nem tud hízni,pedig sokat eszik.Nem bánnám,ha picit izmosodna,amúgy kockahasa van.Nekem bejön.Képen minden másképp hat,mint élőben.Nekem a kövérség meg a háj kizáró ok,inkább legyen vékonyabb.Én csak a nagyon magas pasikhoz vonzódom,de én is magasabb vagyok az átlagnál
(Amúgy lehet ez bennem maradt,mert régen anorexiás voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!