Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van olyan férfi, aki elhiszi, hogy ez a testalkat természetes?
Vagy akár nő is, mindenki írhat végül is.
Csak mivel sokaktól olvasom, egyedül ezt a testalkatot lehet homokórának nevezni, és a derekat igazából ott mérjük, ahol a melltartó körméretét, tehát nem a derék-csípő különbségének kell 30cm-nek lenniem, hanem:
-a mellbőség és a körméret közt kell 30cm
és
-a körméret és a derék legkeskenyebb pontja közé szintén 30cm
Na igen, úgy kijöhetnek a fenti alakok, csakhogy az plasztika.
A homokóra a természetben, genetikailag ilyen, a fenti képeken hiányoznak a lengőbordák, szilikon van a mellben és ki tudja, mi még.
Viszont ezt az utóbbi testalkatot mostanában inkább egyenesnek hívják, mert hogy "semmi dereka nincsen".
Ki találta ki, hogy csak az lehet homokóra, akinek abnormálisan durván bekeskenyedik a dereka, mint a fenti képeken?
Nyilván az is az, de hogy sporttól meg diétától nem lesz olyan, hogy mellette a mell meg akkora marad, az szent.
Nekem az elsőhöz hasonló osztálytársam volt, és ő természetes.
Szóval előfordulhat ilyen a természetben, bár tényleg nagyon ritka.
22/N
Dehogy a mell alatt mérjük a derekat! Akkor a melltartó méret lenne a derékméret?
De beírod google képkeresőbe, hogy measure waist, és kiadja.
Sztem lehet természetes, de ugye tudod hogy ez trükk fotó?
Mindkettő előre hajol és a fenekét kitolja. A fekete háttér és a világítás szintén lefarag egy pár centit.
Butaság, amit írsz.
Én mindhárom lánynál "kövérebb" vagyok ( normál bmi felső határa)
Mégis homokóra alkatom van. D-s kosárméret, sok edzés fenékre, széles csípőcsont, normál táplálkozás és genetika kell hozzá.
A súlynak, soványságnak semmi köze az alkathoz.
Keress rá Dita Von Tees-re vagy Christina Hendricks-re. Tökéletes homokóra mindegyikük...mégsem 35 kilós ropi egyikük sem .
Nekem is homokóra, 75E mellek, nem vagyok kövér.
Nem is azt mondtam, hogy csak vékony lánynak lehet, hanem hogy a fenti képek már nem 90-60-90, hanem maximum 90-40-90, és sokak szerint ez lehet csak homokóra. Ez nem az én véleményem, ez az, amit itt olvastam.
Téged tényleg ennyire érdekel, hogy kinek milyen alakja van?
Amúgy az utolsó képen a csajnak valóban homokóra alakja van, és igen, nyilvánvaló, hogy az első két kép photoshop vagy plasztika eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!