Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van olyan férfi, aki elhiszi, hogy ez a testalkat természetes?
Vagy akár nő is, mindenki írhat végül is.
Csak mivel sokaktól olvasom, egyedül ezt a testalkatot lehet homokórának nevezni, és a derekat igazából ott mérjük, ahol a melltartó körméretét, tehát nem a derék-csípő különbségének kell 30cm-nek lenniem, hanem:
-a mellbőség és a körméret közt kell 30cm
és
-a körméret és a derék legkeskenyebb pontja közé szintén 30cm
Na igen, úgy kijöhetnek a fenti alakok, csakhogy az plasztika.
A homokóra a természetben, genetikailag ilyen, a fenti képeken hiányoznak a lengőbordák, szilikon van a mellben és ki tudja, mi még.
Viszont ezt az utóbbi testalkatot mostanában inkább egyenesnek hívják, mert hogy "semmi dereka nincsen".
Ki találta ki, hogy csak az lehet homokóra, akinek abnormálisan durván bekeskenyedik a dereka, mint a fenti képeken?
Nyilván az is az, de hogy sporttól meg diétától nem lesz olyan, hogy mellette a mell meg akkora marad, az szent.
Én írtam a hozzászólást, amit nem sikerült felfognod.
Nem azt írtam, hogy a derék a mell alatti körméret, hanem azt, hogy a mell alatti körméret, a derék, és a csípő aránya adja a valódi homokóra alkatot, nem pedig a mellbőségé(mellbimbóknál mért körméret), deréké és csípőé.
Egy körtének is lehet nagy melle, de attól még a testaránya nem lesz homokóra.
Egy oszlop alak is beteheti az 500ccs szilikont a mellébe, meg megcsináltathatja a brazil fenékplasztikát, attól meg az alakja oszlop marad, mert szinte egyenes dereka marad(mint az uccsó képen a csajnak), hiába van meg a harminc centis különbsége
Az első csaj természetes szerintem amúgy bordailag, csak csal egy csomót a képbeállítás, meg tutti sokszor hord fűzőt. A másodiknak nincs lengőbordája.
Van ilyen fűzőre kattant nő, akinek nincs 40 centis a dereka..
Őszintén az én derekam volt 54 centis, és minden bordám megvolt. 23 évesen, gyerek még képben sem volt, 49 kilósan a 170 centimhez. Kb úgy néztem ki, mint az első képen a csaj, csak kis mellekkel. Az árnyékom erős homokóra volt, mint a csajnak, mellek nélkül is. Mert a csípő borda között erős váltás van, nem egy laza hullám.
Sajna már szültem, úgyhogy ez az alak elúszott, de innen is tudom, hogy van ilyen. Régen volt egy dundibb ismerősöm, akinek a derekánál pont úgy horpadt be a teste, mint mikor a combod tetején felhúzott lábnál vonalat látsz. Mint egy x. Neki is homokóra alakja volt, csak épp dundin. X az enyém inkább erre hasonlított, nyújtottabb volt, mert vékony voltam.
A 90-60-90et monroe miatt szokták a homokóra alakhoz társítani, és innen jön az tévesen, hogy azért, mert bögyös volt.
Én úgy tudom, valóban homokora alakja volt, de nem a melle hozta azt az arányt, hanem a csontozata, és ehhez volt még nagyobb melle, amit imádtak.
Remélem már világos, hogy értettem. Akinek hirtelen, derék fölött szélesedik a háta és a mellkasa, és keskenyebb a dereka, szélesebb a csípőcsontja, az homokóra alak lesz kis mellel is. Nem a mell nagysága adja meg a felső ívet a homokórához, hanem az alatta lévő csontozat(ami jobban mutat nagy cicikkel, mint monroe eseteben)
Mi a jó fene bajod van azokkal, akiknek egyenes az alakja? (mellesleg az utolsó nagyon nem az)
Minek kell oszlopnak csúfolni őket?
Ha nem volt melled (legalább akkora, mint a csípőd), akkor nem voltál homokóra, hiába vagy rém büszke a 49 kilódra. Akkor bizony körte vagy (mint akiket ugyanúgy lenézel)
Tessék, ezt hívják egyenesnek:
Köszöni szépen, nem kell sajnálni, gyönyörűen megél az általad lenézett alakjából.
Jah, hogy a bögyös nők zavarnak?
Most már mindent értek, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!