Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan a sors?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan a sors?

Figyelt kérdés
Alapjáraton véve egy kedves ember vagyok, és annak is tartanak. Ennek ellenére mégis vannak emberek akik átvertek engem az életem során. Most nem azért hogy gonosz vagyok, de mivel éltem már át fájdalmat mások miatt, így utálom azokat az embereket, akik nekem valaha ártottak, és jót se tudok nekik kívánni. Ezek ellenére mégis nekik van jobb sorsuk, mint nekem, míg én képtelen vagyok az életem egyedül letölteni, addig az exeim, általam utált munkatársak, volt osztálytársak, akik nap mint nap kiröhögtek, és kibeszéltek, mindegyike boldog kapcsolatban, házasságban él.
2020. máj. 2. 12:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Másoknak van okuk a boldogságra, főleg ha van valaki aki érezteti velük, hogy szeretik. Velem még nem volt ilyen.
2020. máj. 2. 13:44
 12/18 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
97%

Jo, ez mar picit szanalmas amit muvelsz. Igy senki nem is fog szeretni, mert szerethetetlenne valsz.

Gyorsan vegezz kis onismeretet es tarsait...

2020. máj. 2. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert másoktól várod a boldogságot. Nem szabad másoktól vàrni. Soha. Te saját magadban teremtsd meg a boldogságot.

Kaptál már elég segítő és bátorító választ, ha még mindig ennyire szenvedni van kedved akkor tedd azt, de ne lepődj meg, ha nem fogsz egyről a kettőre jutni. Ne nyöszörögj, hanem légy talpra esett és embereld meg magad.

2020. máj. 2. 13:50
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazságtalan a sors, pontosan azt kapod, amit érdemelsz. Egy ilyen önsajnáltató szánalmas rinyagép pontosan ezt érdemli, semmi mást. Igazán eltakarodhatnál innen, baromi unalmas már naponta olvasni a nyavalyádat.
2020. máj. 2. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Esetleg Jezust idezd fel. Te koveket dobalsz gondolatban es irigy vagy. Ez lehuz, igy fog ismetlodni.

Egyszer zarnad ki a latoteredbol, akik bantottak, egyszer lennel nagyvonalu, hogy nem foglalkozol veluk, es a te eleted sem a luzerek eleve elrendelt szivasa lenne.

2020. máj. 2. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom 23 még nem vagy. Igazad is van, az élet innentől kezdve már semmiről sem fog szólni, totál szívás az egész. Nézz szét! Mindenki boldog akárhova nézel, szuper kapcsolatok, házasságok. Bárki pillanatok alatt megtalálja az igazit, csak te nem. Hogy ki cseszett már veled az élet! Varjú tollából, szárított kenguru körömből főzz 49 percig italt, majd azt teliholdkor öntsd a fejedre, közben csinálj pontosan 13 guggolást. Ez elűzi a rontást! Szóval 49 perc és 13 guggolás teliholdkor. Össze ne keverd!
2020. máj. 2. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A hiszti a nyavajgás a búvalb**aszott arc egyáltalán nem valami vonzó és tetszetős...így biztos nem fognak észrevenni, vagy csak rád néznek és el is mennek.
2020. máj. 2. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Itt látszik, hogy az embereknek mennyire nincs fogalmuk semmiről. Könnyen osszák az észt olyanok, akiknek jó élete van. Menjetek már el Etiópia motivációs beszédet tartani, hogy miért nem szedik össze magukat és lesznek gazdagok ők is. Hiszen csak ennyin múlik nem? Akivel történt már tényleges rossz, az tudja, hogy ritka nagy baromság, ami itt megy a kérdező hibáztatásával.
2020. máj. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!