Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan a sors?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan a sors?

Figyelt kérdés
Alapjáraton véve egy kedves ember vagyok, és annak is tartanak. Ennek ellenére mégis vannak emberek akik átvertek engem az életem során. Most nem azért hogy gonosz vagyok, de mivel éltem már át fájdalmat mások miatt, így utálom azokat az embereket, akik nekem valaha ártottak, és jót se tudok nekik kívánni. Ezek ellenére mégis nekik van jobb sorsuk, mint nekem, míg én képtelen vagyok az életem egyedül letölteni, addig az exeim, általam utált munkatársak, volt osztálytársak, akik nap mint nap kiröhögtek, és kibeszéltek, mindegyike boldog kapcsolatban, házasságban él.
2020. máj. 2. 12:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Ezotéria kategória.
2020. máj. 2. 13:03
 2/18 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%

Most mondanam hogy ne foglalkozz veluk, mert olyan hulyeseg, de megertem miert bant.

De en is mostansag ezt kerdezem. Miert igazsagtalan a sors? Baratnomnek es ferjenek van egy 5 eves lanyuk, alapjaraton kedves emberek, megis a csokanak agydaganata van, egy hete hogy kiderult.

Ugye...maris nem olyan nagy a te problemad?

Amugy egyszeru...a tipikus, szekalobb, kicsit is kotoszkodobb emberek exteovertalt, konnyen ismerkedo, magabiztosabb emberek. Akik lehet neha szenyak, de alapjaraton lehetnek mas teruleten kifejezetten rendesek, kesobb meg plane. Attol, hogy gimiben elszallt tini volt, felnott emberkent lehet szorgos a munkajaban, es szeretheti a csaladjat, nemde?

Engedd el a lelki, regi serelmeket, mert elmegy melletted az ido es az eleted, es abbol csak egy van.

2020. máj. 2. 13:11
 3/18 anonim ***** válasza:
22%

Én is rosszabb hangulatomban így látom a dolgokat, őszinte leszek most hogy az ember “be van zárva”, még gyakrabban eszembe jutnak ilyen dolgok. DE ne felejtsd el, hogy egyrészt nemsokára vége lesz ennek az időszaknak is, másrészt nem biztos hogy azok az emberek olyan boldogok. Tudod kifelé az ember mindig többet és fényesebben mutat be, mint a valóság. Csak mert feltölt egy fotót, hogy most itt nyaralgat hashtag élete szerelmével valaki, nem biztos hogy olyan boldog az élete. Kezdd el összeírni a pozitív tulajdonságaidat és próbáld szeretni, aki lettél. Én is haragszom ilyen emberekre, akiket felsoroltàl, de kèpzeld el hogy csak mert miss nagykèpű pcsa a gimiben oda meg vissza volt magàtól, és az volt a hobbija, hogy téged bántson, most nem biztos hogy a való életben màr olyan nagy szám. Lehet első ránézésre tökéletesnek tűnik a képeken, lehet szerzett pénzes férjet is magának, de otthon a négy fal között lehet éppen azon rágja magát a pénzes palija tényleg sokáig dolgozik-e vajon megint vagy csak szeretőjét dugja.

Ne hasonlítgasd magad ilyenekhez. Tudd, hogy te sokkal többet érsz. A gonosz emberek előbb utóbb visszafogják kapni az összes szemétségüket. Lehet ne fogsz tudni róla, mert nem fogják értelemszerűen reklámozni, de hidd el hogy megfogják kapni. Te meg most szépen állj fel, tűzz ki egy célt és hagyd abba a siránkozást.

2020. máj. 2. 13:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Amúgy leginkább az exem okozott nekem fájdalmat, aki elhitette hogy szeret, aztán kiderült, hogy kb. egy semmi voltam a számára. Persze mással már össze tudott költözni 3 hónap után, nekem meg azt mondta ennyi idő után, hogy ez lóf****sz idő.
2020. máj. 2. 13:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy még vesztesen is én kerültem ki, mert ő mással boldog lett, én meg mint mindig egyedül maradtam.
2020. máj. 2. 13:27
 6/18 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
85%

Megtalalta elete szerelmet, akinel teljesen maskepp gondolkodik. Ez akkora bun?

Lepj tul, csak magadat bantod ezzel.

Az exed artott is igazabol, vagy csak egy atlagos kapcsolathoz merten viselkedett a kapcsolatban? Hidd el, maskepp viselkedik az ember egy sima kapcsolatban, es maskepp ha elete szerelmevel jon ossze. Errol o nem tehet.

2020. máj. 2. 13:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Mindegy, persze hogy ő járt jól, én meg egész életemben szopok. Amúgy igen konkrétan ártott is nekem.
2020. máj. 2. 13:33
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Megértem, ha szarul esik. Nem szép dolog hitegetni a másikat hónapokig. Ebből a szempontból egy tetű, hiszen ha ennyire nem érzett semmit azt már a második randin közölhette volna, nem pedig hamis reményekkel áltatni téged. Amit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele, ne nézegesd sehol, inkább magadra koncentrálj. Ki tudja mikor jön szembe veled az az ember, akinek te fogsz kelleni úgy ahogy vagy és nem érzi szükségét, hogy hitegessen. Sose tudhatod mikor terem ott, addigra viszont építsd fel magad újra, hogy boldog és életvidám ember legyél, akibe belehabarodik első látásra. Az exed meg csak költözzön, ki nem szrja le. Lehet csak egy olyan hirtelen láng, ami majd kialszik nemsokára ő meg ott marad hoppon.
2020. máj. 2. 13:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát ha az eddigi életem során sose szeretett senki, már ezután sem fog, főleg hogy én is csak öregszem.
2020. máj. 2. 13:42
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Azert van masoknak boldog elete, mert ok nem ilyen kis HisztiKrisztik, mint te. Ennyi.
2020. máj. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!