Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezzel mi a gond?

Figyelt kérdés

Exed és haverod/rokonod szerelmi kapcsolata.

Ez miért zavar sok embert, naná, hogy főleg a nőket?

EX, azaz VOLT, azaz A MÚLT BÉLI partnered. Azaz már semmi közöd hozzá!

Ez miért tesz tönkre erős(nek tűnő), több éves, akár évtizedes barátságokat is?

Nekem, férfiként, azonnal szakító ok lenne, ha a párom összeveszne egy rokonával/barátnőjével azért, mert az összejött egy exével.

Ez nekem azt jelenti, hogy még őt szereti, így ezért a nő azonnal kuka.

2020. máj. 2. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Volt egy csajom, aztán szakítottunk. (A csaj nem volt fair, más pasival is ismerkedett, kavart, míg együtt voltunk.)

Aztán felszedte egy közeli ismerősöm. A csaj meg kip0fázott rólam olyan személyes természetű dolgokat, amelyeket nem illett volna.

Ha egy idegennel teszi, akkor semmi gáz - így viszont olyan embereknek árulta el a személyes dolgaimat, akik ismernek, és ez sokkal gázabb helyzet.

2020. máj. 2. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

És miről beszélgetsz a haveroddal, aki az exeddel van együtt? Leültök egy sör mellé, és kibeszélitek, hogy ki milyen pózban tolta a csajt legszívesebben? Vagy miről?

Elég nagy a baj, ha neked ez természetes.

2020. máj. 2. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem volt barátnőm évekig együtt élve, akinek az exe összejött a húgával.

Szerinted mennyire volt vidám a vasárnapi ebéd?

Neked hogy esne, ha a testvéred csinálná?

2020. máj. 2. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert aki ex annak nem akarom a pofajat bamulni a szakitas utan. Amugy semmit nem erzek egyik ex irant sem, de ha barki kozeli ember osszejonne valamelyikkel, tobbet nem talalkoznek veluk, mert rohadtul nem vagyok kivancsi az exeimre, small talk szinten sem, na meg akit valaki irt, ne beszelgessenek mar a dolgaimrol a hatam mogott :D
2020. máj. 2. 09:45
 5/8 A kérdező kommentje:
2.-nak. Ilyenekről senkivel nem beszélek.
2020. máj. 2. 09:48
 6/8 A kérdező kommentje:

De akkor ilyen alapon melóhelyen se ismerkedj!

Mert amikor szétmentek, ott is bámulhatod az exed, és azt, hogy a másik munkatárssal kefél, és kibeszél.

Vagy mi van a társasházzal? Ha szétmegyünk, letiltasz a 2 emelettel lejjebb lakó lányról, mert zavar, hogy mindig kuncog egyet, amikor meglát a lépcsőházban?

És egy 500 fős faluban? Öljem meg a dögös dokicsajt, ha a szakításunk után a kocsmáros sráccal kezd, aki az osztálytársam volt, így majd nem tudja meg, hogy a bal herém nagyobb?

2020. máj. 2. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Neked mi a fax bajod van, kérdező? Senki nem akarja azt bámulni, hogy az exe mással smárol és egyebek. Ez ilyen, hiába léptél túl rajta, nem szeretnéd nézni, ahogy valaki mással falják egymást. De ha ez neked természetes, egészségedre.
2020. máj. 2. 10:47
 8/8 A kérdező kommentje:

7.nek.

Vedd be a Frontint!

2020. máj. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!