Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ezzel mi a gond?
Exed és haverod/rokonod szerelmi kapcsolata.
Ez miért zavar sok embert, naná, hogy főleg a nőket?
EX, azaz VOLT, azaz A MÚLT BÉLI partnered. Azaz már semmi közöd hozzá!
Ez miért tesz tönkre erős(nek tűnő), több éves, akár évtizedes barátságokat is?
Nekem, férfiként, azonnal szakító ok lenne, ha a párom összeveszne egy rokonával/barátnőjével azért, mert az összejött egy exével.
Ez nekem azt jelenti, hogy még őt szereti, így ezért a nő azonnal kuka.
Volt egy csajom, aztán szakítottunk. (A csaj nem volt fair, más pasival is ismerkedett, kavart, míg együtt voltunk.)
Aztán felszedte egy közeli ismerősöm. A csaj meg kip0fázott rólam olyan személyes természetű dolgokat, amelyeket nem illett volna.
Ha egy idegennel teszi, akkor semmi gáz - így viszont olyan embereknek árulta el a személyes dolgaimat, akik ismernek, és ez sokkal gázabb helyzet.
És miről beszélgetsz a haveroddal, aki az exeddel van együtt? Leültök egy sör mellé, és kibeszélitek, hogy ki milyen pózban tolta a csajt legszívesebben? Vagy miről?
Elég nagy a baj, ha neked ez természetes.
Nekem volt barátnőm évekig együtt élve, akinek az exe összejött a húgával.
Szerinted mennyire volt vidám a vasárnapi ebéd?
Neked hogy esne, ha a testvéred csinálná?
De akkor ilyen alapon melóhelyen se ismerkedj!
Mert amikor szétmentek, ott is bámulhatod az exed, és azt, hogy a másik munkatárssal kefél, és kibeszél.
Vagy mi van a társasházzal? Ha szétmegyünk, letiltasz a 2 emelettel lejjebb lakó lányról, mert zavar, hogy mindig kuncog egyet, amikor meglát a lépcsőházban?
És egy 500 fős faluban? Öljem meg a dögös dokicsajt, ha a szakításunk után a kocsmáros sráccal kezd, aki az osztálytársam volt, így majd nem tudja meg, hogy a bal herém nagyobb?
7.nek.
Vedd be a Frontint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!