Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas hölgyek, őszintén fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Magas hölgyek, őszintén fel tudtok nézni igazán egy alacsonyabb pasira mint férfi?

Figyelt kérdés

Nekem, alacsonyabb pasiként hihetetlennek hangzik hogy egy magasabb hölgy potenciális partnert lásson bennem, és ne csak egy aranyos, kedves srácot akivel esetleg el lehet lenni ideig, óráig.. Alapvetően én sem keresek emiatt magasabb lányt, noha volt magasabb barátnőm, de most már amolyan kizáró ok ez. Mert ha az öszes jó tulajdonságomat egybe veszem, akkor sem gondolom hogy fel tudna nézni rám férfiként egy magasabb nő, inkább érezném hogy valami kisöcsi vagyok vagy ilyesmi. Valahogy nekem a fizikai magasság és a férfiasság összefügg, minha lenne ez a sztereotípia hogy az alacsonyabb pasikat nem lehet komolyan venni, stb.

Ha mégis van akinek erre van pozitív ellenpéldája, le tudja írni mik azok a tulajdonságok amik megvannak az alacsonyab barátjában, férjében, amitől rá férfiként fel tud nézni? 28/F

2020. ápr. 27. 20:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem az elso baratom alacsonyabb volt nalam kb 10 centivel, 3 evet voltunk egyutt. A legelejen zavart a dolog picit, emlekszem, hogy vajon hogy mutatunk, gondolnak-e rolunk barmit, milyen nagydarab vagyok... stb. Aztan elmult, egyaltalan nem erdekelt a tovabbiakban. Sportolt, izmos volt, ferfias hangja volt, ha barhova elmentunk biztonsagban ereztem magam mellette, megvedett barmitol. Ezek szamitottak a ferfiassagaban, nem a magassaga. Ezek mellett, persze becsületes es joszivu meg kedves volt, de mint irtad kerdezo, ez nemtelen, notol ferfitol egyarant elvarhato.

A jelenlegi baratom is alacsonyabb kb 5 centivel, nala mar az elejen sem zavart, tok jol elvagyunk, ugyanazok a dolgok ervenyesek mint az exemre. Izmos, eros, engem siman felkap barmikor, biztonsagot sugaroz, megvedene bármilyen helyzetben.

Igy semmi gondom a magassaggal.

Biztos mashogy állnék ahhoz ha valaki alacsony, es melle sovanyka, meg ilyen tutujgatnivalo, ora en sem tudnek felnezni.

2021. márc. 17. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is!Ez nem magasságtól függ.Hány centi vagy kérdező?
2021. ápr. 25. 10:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a személyiség számít. Nem a testétől lesz valaki férfi vagy nő.
2021. ápr. 25. 16:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Majd végigolvasom.

Milyen magas vagy?

Pont aug. 20-án láttam a volt szomszédomat, nagyon bírtam első pillanattól fogva, hogy ide költöztek. Nálam pár évvel fiatalabb, nálam olyan 10 (?) cm-vel alacsonyabb férfi. Akármikor lennék a párja. A felesége egy velem egyidős, a férjénél talán pár centivel alacsonyabb nő, az egyik legszebb nő, akit valaha láttam. Minden smink és egyéb nélkül is.

2021. aug. 22. 13:02
 25/27 anonim ***** válasza:
*ahogy
2021. aug. 22. 13:18
 26/27 anonim ***** válasza:

15

"Tény, hogy szerintem minden magas férfi alapvetően jó kiindulás mind az alacsony, mind a magasabb nőknek is, a többi az persze sok más szempont."

Nem tény. Te képzeled, hogy tény. Én 180 cm vagyok, öt partnerem volt (már középkorú vagyok), ebből négy 180 cm magas volt, egy 185 cm magas. Nemrég megismerkedtem rövid időre egy nálam kb. 5 cm-vel alacsonyabb férfivel, nagggyon bejött.

24-es voltam

2021. aug. 22. 13:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocs, még egy férfi volt, akivel egy rövid ideig ismertük egymást, ő is alacsonyabb volt kb. 5 cm-vel. Nekem nagyon tetszett, nagyon jól éreztem magam vele. Az egy dolog, hogy szellemileg mennyire partner volt, de még kifejezetten jóképű férfi is.

Speciel ő volt az, aki lerázott, bár pont ő kezdeményezett először, eh, ki érti a férfiakat.

26-os voltam

2021. aug. 22. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!